Plyometriske øvelser til at opbygge muskelstørrelse

Plyometriske øvelser til at opbygge muskelstørrelse

Plyometrisk træning forbedrer ikke bare atletisk præstation, men hjælper også dig med at opbygge muskelstørrelse. Denne type træningsmetode er effektiv til at øge den samlede muskulatur, ikke begrænset til dit bryst, arme og ben. Plyometrics er sjove at udføre, så at tilføje disse bevægelser til din træningsrutine er sikker på at krydre det op. Men et ord af forsigtighed: plyometriske øvelser er udfordrende og vil kræve lidt tid at vænne sig til bevægelserne. Efter cirka tre eller fire uger vil du blive mere behagelig, mens du går gennem bevægelserne.

Plyometriske Pushups

Hvis du troede, at pushups var vanskelige, så vent indtil du prøver den plyometriske variation. Forskellen mellem de to øvelser er plyometrisk pushups kræver, at du skubber væk fra jorden under opadgående fase. Så, efter at du har bøjet dine albuer for at sænke brystet mod jorden, skal du skubbe jorden væk, mens du strækker dine albuer, så du løfter dine hænder væk fra jorden. Så når dine hænder falder tilbage ned til jorden, gentager du bevægelsen. Denne øvelse hjælper med at øge bryst-, skulder- og armmuskelstørrelse.

Medicin Ball Pass

En anden øvelse til brystet, skuldre og arme er medicinboldpas. Hvis du finder plyometric pushups for svært at udføre, vil udførelsen af ​​denne øvelse hjælpe dig med at øge din styrke, så du kan gøre fremskridt med at gøre plyometriske pushups med større lethed. Medicinsk ballpas styrker også dine kerne muskler, herunder mavens buk og rygsygdommerne. For at udføre denne øvelse skal du have en træningspartner, der står mellem 5 og 10 meter på tværs af dig. Du tager medicinkuglen og holder den op mod brystet. Sæt en fod frem og den anden fod tilbage. Derefter skubbe bolden fremad ved at udvide dine arme og løsne det fra dine hænder mod din partner. Efter at hun har fanget bolden, vil hun smide den tilbage, og du skal fange den uden at tage nogen skridt tilbage. Gentag sekvensen. Hvis du træner alene, kan du gøre et alternativ til denne øvelse ved at stå omkring 3 til 5 meter fra en betonvæg, kaste bolden mod væggen og fange den efter at den hopper ud af væggen.

Jump Squats

For at øge størrelsen på din underkrop, herunder dine hofter, lår og kalve, skal du hoppe på squats. Squat ved at bøje dine hofter og knæ, så skub væk fra jorden, mens du forlænger dine hofter og knæ, så dine fødder løftes væk fra jorden. Du skal skubbe så hårdt som muligt, så du får dine fødder så højt som muligt. Dine ben skal være relativt lige, når du er i luften. Gentag sekvensen.

Tips

Udfør en 10 minutters opvarmning og afkølet ved at løbe let på en løbebånd eller udenfor. Gør det varmeste først under din træningsrutine og afkølet som en konklusion på din session. For den plyometriske øvelse udfør fem sæt pr øvelse og 15 gentagelser pr. Sæt.

Del:
Kommentarer