Pitching Wedge Vs. Sand Wedge

Pitching Wedge Vs. Sand Wedge

Pitching og sand kiler er scoring klubber, der bruges til skud til den grønne fra omkring 120 meter eller mindre. De er designet til nøjagtighed, fordi 65 procent til 72 procent af golfskud er inden for dette område. Wedges har kortere aksler for at give dig bedre kontrol.

Den finess, der er nødvendig for at ramme et godt kile skud, gør det generelt at lære at bruge en vanskelig. Ikke desto mindre er de vigtige klubber, og lære at bruge dem ordentligt kan hjælpe dig med at sænke din score --- især til weekenden.

Pitching kile

Den pitching wedge er en grundlæggende kile og generelt inkluderet, når du køber et sæt golfklubber. Det er den nemmeste kiler at bruge, og fra det kan du lære egenskaberne af alle kiler.

Du bruger din pitching wedge til skud mellem 110 og 125 yards og længere chips til den grønne. Du bruger normalt en fuld eller næsten fuld sving med en pitching wedge.

Sand kile

En sandkile behøver sædvanligvis købes separat, fordi den ikke generelt er inkluderet i et nyt sæt af klubber. Det er primært brugt til at slå ud af sandfælder, selv om du kan bruge den til at slå fra fairway eller ude af grovheden. Din sandkile er til skud, der starter omkring 90 meter fra stiften. Du vil ikke bruge en fuld sving, så din bold ikke flyver over dit mål.

Bolde ramt med en sandkile har en højere bane, men ikke rejse så langt som dem, der ramte med en pitching wedge.

Loft

Dine pitching og sand kiler er lofted klubber. Loft er vinklen på klubbens ansigt ved siden af ​​en plan overflade. Loftet bestemmer kuglens bane og hvor langt det vil gå efter det er ramt. Jo mere loft, jo højere bane, men jo mindre afstand vil det rejse i luften. Mere loft vil resultere i, at din bold ruller mindre efter at den rammer jorden. Efter et vellykket kile skud, vil backspin på bolden gøre det til at gå baglæns, når det rammer jorden.

Pitching kiler har 45 til 48 grader loft, og sand kiler har 55 til 60 grader loft.

Bounce

En anden idiosyncrasion af en kil er dens spring. Bounce er vinklen af ​​klubbens bagkant i forhold til forkanten. Bounce bestemmer den lethed, en kil vil glide gennem sand og tungere græs for at komme under din bold og løfte den op i luften.

Sprængvinklen på din pitching wedge er 0 til 5 grader, og din sand wedge er 10 til 16 grader. Graden af ​​studiet bestemmes ved at lægge vægt på klubbens ansigt, hvilket normalt gør din sand wedge den tyngste klub, du vil bruge.

Slår kiler

Den vigtigste regel at huske med et kile skud er at være sikker på, at dine hænder er foran klubbens ansigt, mens du svinger. Dette gør det muligt for din kile at få bolden hurtigt i luften. For at sikre, at dine hænder er foran klubben, mens du svinger, skal du placere bolden mod bagsiden af ​​din holdning. Dette hjælper også dig med at slå bolden på din nedslag.

Når du starter din sving, skal din vægt være på forkanten af ​​din krop og forblive den vej gennem hele svinget. Det er vigtigt ikke at bøje dine håndled under svinget og forsøge at få bolden i luften. Swing naturligt, hold dine håndled stive og lad din klub gøre arbejdet med at løfte din bold i luften.

Del:
Kommentarer