Ping G10 Driver Specifikationer

Ping G10 Driver Specifikationer

Grundlagt af Karsten Solheim i 1959, har Ping været en af ​​verdens førende golfklubproducenter i over et halvt århundrede. Top professionelle golfspillere som Lee Westwood, Bubba Watson og Miguel Angel Jimenez bruger Ping udstyr. Ping G10 serien debuterede i 2008 og tjente Golf Digest "Hot List" Guld-æresbevisninger, mens føreren vandt Golf Magazine Club Test-prisen.

specifikationer

Ping G10 driver serien består af fem forskellige klubber designet til både højrehåndede og venstrehåndede spillere. Hver model har en løgvinkel på 58 grader og måler 45,75 inches lang. Klubberne har en hovedvægt på 199 gram (g) og en svingvægt - en måling der afgør, hvor tung klubben føles under sving - på D3. Driverne kommer med lofts - vinklen på klubbens ansigt, der dikterer boldbanen - på 7,5 grader, 9 grader, 10,5 grader, 12 grader og 13,5 grader.

Aksel

Ping G10 drivere leveres med tre forskellige modeller af aksler - det koniske rør, som forbinder til klubhovedet. TFC129D - designet til G10 serien - fås med blød regelmæssig, regelmæssig, stiv og ekstra stiv flex. Den bløde, regelmæssige flex TFC129D har et drejningsmoment - en måling af, hvor meget akslen drejer, når kraften påføres - på 5,5 grader og vejer 58g, mens den regelmæssige flexaksel har et drejningsmoment på 4,6 grader og vejer 60g. Stiv-flex akslen har et drejningsmoment på 4,1 grader og vejer 63g, og den ekstra-stive flex aksel har et drejningsmoment på 5,5 grader og vejer 68g. Grafalloy ProLaunch Red shaft er tilgængelig med regelmæssig, stiv og ekstra stiv flex. Den regelmæssige flex aksel vejer 60g, den stive-flex aksel vejer 62g og den ekstra-stive flex aksel vejer 64g. Hver aksel har et drejningsmoment på tre grader. UST V2 High Launch 65 leveres med valg af regelmæssig, stiv og ekstra stiv flex. Den regelmæssige flex aksel vejer 62g og har et drejningsmoment på 3,8 grader. Stiv-flex akslen vejer 63g, mens den ekstra-stive flex aksel vejer 64g. Begge aksler har et drejningsmoment på 3,7 grader.

Teknologi

G10-driverne er designet med et stort titaniumklubshoved, der giver mere tilgivelse og konsistens på skud. Klubbens kronemønster har diskretionær vægt, der kan placeres for at optimere tyngdepunktet, hvilket giver en højere startvinkel og mindre spin. G10 har et højere klubflade, hvilket øger slagområdet. Dypen af ​​kronen muliggør en større overførsel af energi mellem klubben og bolden.

Del:
Kommentarer