Peroneal Tendon Strækninger

Peroneal Tendon Strækninger

Peroneal muskler og sener er på ydersiden af ​​underben og fod. At køre på skrånende overflader eller iført sko, der forårsager for stort slid på ydersiden af ​​sålen, kan beskadige din peroneale sen. Når disse muskler og sener er anstrengt eller skadet, bliver det svært at flytte din fod til ydersiden eller endda gå. For at rehabilitere de peroneale muskler og sener, skal du strække området for at hjælpe det helbrede.

Stående kalvstræk

Udførelse af stående kalvestrækninger hver dag hjælper med at strække peroneal senen. Stå over for en væg ca. en armlængde væk. Placer dine hænder på væggen, håndfladerne ned og træd frem mod væggen med benet, du ikke har til hensigt at strække. Hold dit andet ben i startpositionen.

Læn dig langsomt mod væggen og hold fødderne fladt, indtil du føler en strækning bag på benet. Hold denne position i 30 til 60 sekunder, inden du hviler i 30 sekunder. Gentag dette tre gange om dagen.

Siddende Peroneal Stretch

Siddende peroneale strækninger retter sig mod peroneal senen specifikt, hvilket giver mulighed for en blød, kontrolleret strækning. Start med at sidde på en stol uden armlener. Vælg det ben, du har til hensigt at strække op og hvile på tværs af dit knæ. Slap af din fod. Med dine hænder trækker du langsomt din fod opad, som om du forsøger at se direkte på sålen. Hold denne strækning i 20 til 30 sekunder, inden du hviler i 30 sekunder. Gentag denne strækning tre gange om dagen.

Siddende Håndklæde Stretch

Siddende håndklæde strækninger retter sig mod peroneal sener og giver en målrettet strækning for at hjælpe området med at få fleksibilitet. Sid på en hård overflade som gulvet med benet, der skal strækkes, udstrakt foran dig. Løft et håndklæde omkring bunden af ​​din fod og træk håndklædet let hen mod din krop, som om du forsøger at pege på tæerne i dit ansigt. Hold denne strækning i 30 til 60 sekunder, inden du frigiver og hviler i 30 sekunder. Gentag denne strækning tre gange om dagen.

Del:
Kommentarer