Peri Care Directions

Peri Care Directions

Peri pleje (perineal pleje), vask af kønsorganer og anal område er et vigtigt aspekt ved omsorg for uarbejdsdygtige individer. Det forhindrer hudbrud, kløe, lugt, brænding og infektioner i perineum, hudområdet mellem kønsorganerne og anus. Perineumets mørke, varme miljø giver en yngleplads for bakterier. Fordi urinrøret (åbning hvor urin frigives) er i nærheden, kan bakterier komme ind i blæren, hvilket forårsager en infektion. Urinvejsinfektioner kan undgås ved brug af ordentlig pleje.

Peri Care Preparation

Saml forsyninger til peri pleje. Hjælp personen til badeværelset eller hjælp dem med at bruge en sengpanel. Det varme vand, der bruges til rensning, kan stimulere perinealområdet, hvilket giver anledning til at urinere.

Vask og tør dine hænder. Anbring eksamenshandskerne. Forklar proceduren for den enkelte, hvis dette er deres første pleje. Fortæl altid individet, hvad du skal gøre.

Tegn gardinet omkring individets seng for at give privatlivets fred. Brug et ark til at dække udsatte områder, der ikke bliver renset.

Kontroller vandets temperatur. Fordi perinealområdet er temperaturfølsomt, bør vandet være lidt køligere end badvand.

Hjælp den enkelte til at lyve på ryggen eller siden. Et håndklæde eller sengelinned dækket med et håndklæde, kan bruges til at hæve hofterne, hvis det er nødvendigt.

Mandlige Peri Care

Begynd ved toppen af ​​penis. Træk forhuden tilbage, hvis det er til stede. Løft penis og rens fra spidsen nedad med en forsigtig cirkelbevægelse efter fabrikantens anvisninger. Genbrug ikke en klud. Start med en frisk klud til hver procedure.

Rense pungen med blide, cirkulære bevægelser. Skyl og tør huden tørt. Rens området mellem benene med blide, cirkulære bevægelser. Skyl og tør huden tørt. Rens det analområde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl og tør huden tørt. Rens området mellem benene med blide, cirkulære bevægelser. Skyl og tør huden tørt.

Pat det perineale område tørre. For at undgå gnidning skal du let påføre pulveret under pungen, hvis det kræves af lægeens ordrer.

Kvinde Peri Care

Begynd ved de indre ben og yderste perineal område. Brug en blid cirkulær bevægelse. Vask altid fra forsiden til bagsiden for at forhindre overførsel af bakterier til urinrøret. Genbrug ikke en klud. Start med en frisk klud til hver procedure. Når du vasker, bemærk eventuelle usædvanlige lugte eller udladning.

Rens de ydre hudfoldninger, fra forsiden til bagsiden, ved hjælp af en let cirkulær bevægelse. Ryd den indre labia, fra forsiden til bagsiden, ved hjælp af blide cirkulære bevægelser. Åbn alle hudfoldene. Ryd fra front til ryg ved hjælp af blide cirkulære bevægelser. Rens det analområde ved hjælp af blide cirkulære bevægelser.

Skyl perinealområdet, der begynder med det indre område og arbejde udad. Pat huden tørt. Påfør en let dusting af pulver, hvis det kræves af lægens ordrer.

Ryd op

Fjern alle de artikler, der anvendes til peri care. Kassér engangsprodukter og læg genanvendelige genstande på et sikkert sted, indtil du har tid til at rengøre dem korrekt.

Fjern eksamenshandskerne. Handskene bortskaffes. Vask og tør dine hænder.

Hjælpe personen i dressing og hjælpe med at gøre dem komfortable.

Rengør og steriliser genbrugelige materialer. Rapportér alt, hvad der er usædvanligt for den ansvarlige vaktmester.

Del:
Kommentarer