Pepsi Center Regler

Pepsi Center Regler

Hjemmet til Denver Nuggets, Colorado Avalanche og Colorado Mammoth, Pepsi Center i Denver giver året rundt sport spænding inden for sine vægge. Du finder også musikkoncerter og særlige arrangementer som Monster Truck Jam og Disney on Ice. Mens nogle regler kan variere fra begivenhed til begivenhed, har lokalet et sæt retningslinjer, der forbliver ensartede for alle aktiviteter.

Planlægger dit besøg

Du skal købe en billet til hver person i din fest, der er ældre end 2 år, når du går til en Nuggets, Mammoth eller Avalanche spil. To-årige og spædbørn kan komme ind i fri, forudsat at de sidder på en voksers skød i spillet. Nogle specielle arrangementer og koncerter kræver 2-årige at have deres egne billetter. Du kan medbringe en klapvogn og opbevare den under din plads eller lade den ligge ved en af ​​portalerne udenfor siddeindgange. Skulle du finde dig selv med en ekstra billet, må du ikke forsøge at sælge den på Pepsi Center-ejendommen. Du kan finde dig selv udkastet fra ejendommen, med dine billetter konfiskeret og står overfor retsforfølgning.

Bakkepartier

Mens du kan holde en bagklapsselskab på Pepsi Centers Toyota-parkeringsområder, skal du følge strenge regler. Parkeringspladser er ikke tildelt, og du kan ikke gemme mellemrum til andre medlemmer af din fest. Du skal begrænse din bagklapsselskab til antallet af pladser, du faktisk har købt billetter til. Hvis du planlægger at skyde op "barbie", skal du sørge for at bringe en propangrill med en tank mindre end 20 pund. Trækul og logbrande er ikke tilladt i parkeringsområderne. At drikke øl eller anden alkohol på parkeringspladserne er også et nej-nej.

Få din fod i døren

Undgå den lange gåtur tilbage til bilen for at stude ting, der ikke er tilladt inden for Pepsi Center ved at bringe så lidt som muligt. Store purses, rygsække eller andre satchels er bedst efterladt. Hvis du har brug for bleer og andre forsyninger til dit spædbarn eller småbarn, skal du bare medbringe, hvad du forventer at have brug for i en lille taske eller købmandssække. Forlad udenfor mad, vand og drikkevarer bagved, men lad være med at bringe en tom vandflaske uden låg, hvis du plejer at fylde ved vandvandene. Du kan bringe et point-and-shoot-kamera med en linse på mindre end 3 inches lang, men lad videokameraer og professionelt kameraudstyr være hjemme. Endelig skal du sørge for, at din garderobe ikke har potentielle offensive ord og at du ikke bærer penne, lommeknive eller noget som kan blive et våben.

Gæstetikette

Vent på toppen af ​​gangen eller bunden af ​​trappen, indtil spil stopper, før du går videre til din plads under et lacrosse eller hockey spil, eller du kan blive skubbet ud. Udstødte gæster får ikke refusion, og du kan blive forbudt fra liga-arrangementer i op til et år for nogle overtrædelser. At kæmpe ved at bruge offensiv gestus, kaste ting og verbalt chikanerende spillere eller fans vil få dig smidt ud af begivenheden. Fans kan rapportere upassende adfærd til Pepsi Center Staff ved at skrive 69050. Inkluder emnelinjen "FANSOS" sammen med sæde placering og beskrivelse af adfærd.

Del:
Kommentarer