Penile Enhancement Øvelser

Penile Enhancement Øvelser

Da øgede seksualitetsniveauer i samfundet og medierne bliver normen, er verdens besættelse med penis steget støt. Som følge heraf har nogle mænd været plaget af øgede mængder psykisk lidelse over deres køns størrelse og tilstand, og de går til og med bizarre foranstaltninger for at kompensere for deres opfattede mangler. Bortset fra piller og cremer fokuserer en udbredt fraktion af "penile enhancement" lejren på øvelser, der siges at øge størrelsen.

Penile Enhancement Theory

Selvom penis ikke er en muskel, mener det sig selv, at det kan og bør udøves som et for at skabe stigninger i både længde og omkreds. Under øvelserne bliver blodet tvunget ind i penis, forsyner yderligere næringsstoffer og forstørrer blodkarrene og vævet indeni. Over tid, med progressive stigninger i varighed og intensitet, kan størrelsen af ​​en penis permanent øges. Penile enhancement teknikker kan variere, men de drejer sig om dette grundlæggende koncept.

Penile Enhancement Øvelser

Stretching er en grundlæggende penis ekstraudstyr teknik. Stretching udføres manuelt eller med vægte fastgjort til penis. Stretching går ofte forud for andre øvelser i ens rutine for at begrænse vævene i penis og forberede dem til træning. For at strække skal du tage fat i bunden af ​​din penis og trække nedad og holde i 30 sekunder. Strek derefter til begge sider og hold i 30 sekunder, og gentag på den anden side. Som med enhver øvelse, adresse bekymringer med en læge, før du fortsætter.

Den mest almindelige penilforbedrings teknik kaldes "jelqing." Jelqing udføres ved at holde hånden i en "ok" position, gribende fast omkring bunden af ​​en penis og bevæger hånden langsomt og bevidst mod spidsen. Dette fælder blod i penis og styrker det opad langs akslen. I overensstemmelse med den ovenfor beskrevne teori øges penisens størrelse over tid. Jelqing udføres ofte for tidsmæssige krav - begyndere kan "jelq" i 10 minutters sessioner, mens avancerede "PEers" måske går opadgående på 30.

"Ulis" er en avanceret teknik, der siges at tilføje ekstra omkreds. Anbefales ikke til nybegyndere, det foreslås at man praktiserer penilforstærkningsteknikker i mindst en måned, før man prøver disse. Lav et lignende greb som med jelq (et "ok" tegn med din hånd), så greb tæt omkring bunden af ​​din penis og hold i 30 til 60 sekunder. Dette vil formentlig omfavne penis og resultere i yderligere omkreds.

Endelig er JAI-strækningen blevet krediteret med at hjælpe individer med at opnå længde. For at udføre JAI-strækningen, stræk forsigtigt penis i to sekunder, slip derefter strækningen, mens du stadig holder på penis. Vent to sekunder og gentag, straks penis igen. Alternativ to sekunder med strækning med to sekunder hvile for det ønskede antal reps - 20 eller mere foreslås.

Overvejelser

Selvfølgelig har ingen af ​​disse teknikker været videnskabeligt bevist at arbejde. Hvis du beslutter dig for at gennemgå en penisforbedringsrutine, tempererer du din entusiasme og forstår, at det er muligt, at du vil sætte tiden til nytte. I virkeligheden er den bedste "penile enhancement" -teknik mere komfortabel med dig selv. Men hvis du beslutter dig for at du skal træne forsigtigt for at undgå muligheden for permanent skade, og sørg for at konsultere en læge, inden du begynder nogen af ​​disse øvelser.

Del:
Kommentarer