Over-the-counter behandling for bakteriel vaginose

Over-the-counter behandling for bakteriel vaginose

Bakteriel vaginose (BV) er forårsaget af en overvægt af dårlige bakterier, kaldet gardnerella, i vaginalkanalen. Bakteriel vaginose forstås ikke godt, men tilstanden er blevet forbundet med seksuel aktivitet og har flere seksuelle partnere. Der er også en forbindelse mellem anvendelse af en intrauterin enhed til fødselskontrol og udtørring af konditonudviklingen. Symptomer omfatter kløe, brænding, en fiskagtig lugt og en klar til grålig udledning. Der er nogle over disk behandlinger for bakteriel vaginose, der er blevet godkendt af Food and Drug Administration (FDA).

Urte remedier

Der er nogle tegn på, at en blanding af goldenseal som et vaginalt suppositorium og A-vitamin har en vis positiv virkning mod BV. Fordi goldenseal er en immunforstærker synes det at modvirke infektionen.

RepHresh

RepHresh er et produkt, der hævder at behandle bakteriel vaginose ved at opmuntre til en positiv pH-balance i vagina. Det er godkendt af FDA og sælges over disken i USA. RepHresh indsættes i vagina med en applikator og anvendes hver tredje dag for at opretholde vaginal balance. Det anbefales dog ikke under menstruationen, da det kan være kongesløst og klump.

Five-Dophilus

Produktet Fem-Dophilus indeholder probiotika, der hjælper med at øge sund flora i vagina. Dette tilskynder til en naturlig balance, som modvirker væksten af ​​de dårlige bakterier, gardnerella. Denne medicin er over disken og indtaget oralt til behandling af BV.

Femigel

Dette naturlige smøremiddel antages at opretholde en sund vaginal fugtbalance og bakterie niveauer ved at fremme sund pH-balance. Det indeholder også 3 procent tea tree, som dræber de dårlige bakterier i vagina og hjælper med at opretholde en sund balance. Doserne indsættes i vagina ved hjælp af en applikator og bruges hver få dage til at være mest effektive.

Naturlige Retsmidler

Ifølge Bacterial-vaginosis er der mange naturlige midler, der kan hjælpe med at bekæmpe bakteriel vaginose. De hævder, at beta-diner anvendt i en blanding med gentian violet vil behandle BV, når de anvendes topisk. Derudover taler de for at tage antioxidanter for at fremme en sundheds-pH-balance. Spise yoghurt kan også være nyttigt med at genoprette naturlig flora i vagina ved at fremme væksten af ​​gode bakterier.

Del:
Kommentarer