Over Counter Pinworm Treatment

Over Counter Pinworm Treatment

Pinworms (Enterobious vermcularis), ifølge Center for Disease Control, er en type rundorm, der infesterer endetarmen og kolonerne hos mennesker. Kvinde pinworms deponere deres æg i huden omkring anus mens deres menneskelige værter sover.

Ægene skylles derefter i sengetøj og tøj og på toiletsæder, hvor de kan overleve i op til tre uger og overføres til nye værter. Luftbårne æg kan indåndes.

Mild pinworm angreb er ofte asymptomatiske, men tunge kan forårsage alvorlig anal kløe, søvnløshed og kvalme.

Over-the-counter Pinworm Medication

Medicin er behandling af valg til pinworm angreb. Pyrantel pamoat, der findes i flere amerikanske mærker, herunder Reese's Pinworm Medicine, Reese's Pinworm Tablets og Pin-X, er et anti-parasitært lægemiddel, der er over-the-counter. Det virker ved at lamme ormene, så de ikke kan lægge deres æg og evakueres i afføringen.

Reese's 24-pack Pinworm-tabletter indeholder 62,5 mg pyrantelpamoat. De er scoret for nem dosering. Reese er 50mg / ml Pinworm Medicine oral suspension, solgt i 1- og 2-oz. flasker, leveres med mĂĄlekop.

Køb pyrantel tabletter eller suspension på apoteker eller online. Opbevar den væk fra varme og lys. Køles, men frys ikke, suspensionen... (Ressource 2)

Kontraindikationer

Tal med din læge, før du bruger pyrantel. Pfizer, pyrantels oprindelige producent, anbefaler, at personer med eksisterende leversygdom bruger pyrantel med forsigtighed, fordi de i sjældne tilfælde har forårsaget forhøjede niveauer af leverenzymet AST. Der er ikke foretaget undersøgelser for at bestemme pyrantels virkninger på folks evne til at køre eller betjene maskiner.

Pfizer anbefaler også, at gravide undgår at bruge pyrantel, medmindre deres læger råder det, og at ammende bør stoppe sygepleje, hvis deres læger ordinerer pyrantel. Giv ikke pyrantel til noget barn under et år, fordi dets sikkerhed hos børn i den alder ikke er testet.

Lægenes Desk Reference siger, at folk enten tager piperazin eller under behandling for myasthenia gravis ikke bør tage pyrantel. Forlagene anbefaler også, at du spørger din læge om at tage jerntilskud under din pyrantelbehandling. Hvis du er på theophyllin, skal du tale med din læge om, hvorvidt din dosis skal justeres.

Tager pyrantel

Når den bruges til at behandle pinworms, er den normale pyrantel dosis 11 mg / kg (2,2 lbs.) Af vægt. Din læge vil anbefale den korrekte dosis. Tag det i en enkelt dosis uanset tidspunktet på dagen, hvorvidt din mave er tom, med saft eller mælk, hvis du vil. Meget lejlighedsvis har folk krævet en anden dosis pyrantel to eller tre uger efter den første.

Ryst oral suspensionen grundigt og brug målekoppen i pakningen til at administrere den korrekte mængde.

Lad alle i familien tage pyrantel, selvom kun én person har et bekræftet tilfælde af pinworms, fordi de er meget smitsomme.

Pyrantel Bivirkninger

De mest alvorlige bivirkninger af pyrantel er elveblødninger, kløe og udslæt. De angiver en allergi, og hvis du oplever nogen af ​​dem, skal du kontakte din læge. Mildere bivirkninger er diarré, kvalme, opkastning og magekramper. Svimmelhed, søvnløshed og hovedpine kan også forekomme, men hvis du tager pyrantel som lægen ordinerer, er risikoen for bivirkninger meget lille.

Del:
Kommentarer