Øvelser til Weider Home Gyms

Øvelser til Weider Home Gyms

Weider home fitnessudstyr leveres i mange former og størrelser. Udstyret kan være så enkelt som en justerbar bænk til et fuldt gymnastiksal. Den type maskine du har, bestemmer typen af ​​træning, der kan udføres.

Træning

Mange øvelser kan udføres på et gym på Weider. Øvelser kan fokusere på en enkelt kropsdel ​​i løbet af en enkelt session eller kan bruges til at udføre kredsløbstræning.

Øvelser

Chest Weider hjem gym er typisk udstyret med en bænk pressestation. Denne station kan bruges til at udføre fladbænkpresser, hældningspresser og trykpresser. Nogle er udstyret med en bænk, som kan flyttes rundt for at bruge andre stationer eller håndvægte. Arms Weider-hjemmetræer er typisk udstyret med kabeltræk til at udføre armøvelser. Udstyret kan konfigureres til at gøre stående armkrøller, prædikerkrøller og tricep kabel pushdowns og stående tricep extensions. Skulder og ryg Weider hjemme gym er typisk udstyret med kabel remskiver til at udføre skulder og ryg øvelser. Udstyret kan konfigureres til at gøre lat pull-downs, siddende rækker og side lat hævninger. Nogle hjemme gym er også udstyret med en pull-up bar. Abdominals Weider Home Gym har typisk en station, der kan bruges til at udføre sit-ups, crunches og andre abdominal øvelser.

Kredsløbstræning

Weider Home Gym kan nemt konfigureres til at skabe et kredsløb-træningsprogram. Før du udfører denne type træning, skal du oprette alle de stationer, der skal bruges med de rigtige vægte og nødvendige vedhæftede filer. Udfør hvert trin ved hjælp af god form og fortsæt til næste station. Må ikke hvile længere end 90 sekunder mellem stationerne. Baseret på din evne kan du fuldføre flere kredsløb og øge mængden af ​​brugt vægt. Denne type træning er let på et Weider-hjem gym, fordi du ikke behøver at arbejde rundt andre mennesker.

Henstilling

Køb det mest komplette system, som du har råd til og kan rumme i dit træningsrum. Jo flere stationer en maskine har, desto mere er det en træning, du kan få. Før du køber udstyr, skal du gå til din foretrukne fitnessudstyrsforhandler og prøve de tilgængelige systemer.

Del:
Kommentarer