Øvelser til at reducere løs hud på albuer

Øvelser til at reducere løs hud på albuer

Albuerne er et område af kroppen, hvor udvidelse og bøjning finder sted. Det er også på dette område, hvor løs hud har en tendens til at udvikle sig, som regel, når for store mængder er tabt. Selv om vægttab er altid velkommen, er det overskydende løse hud, der er efterladt, ikke. Måden at reducere denne hud er ved at lave nogle øvelser, der arbejder de nærliggende muskler for at tone dem og gøre huden mere stram.

Overhead Extensions

Overhead extensions er en tricep øvelse. Tricepsne er placeret lige over albuen på armens bagside, og de bliver arbejdet, når armen er lige eller "strækker sig". At øge størrelsen af ​​triceps musklerne kan hjælpe med at stramme huden omkring albuerne. For at udføre en overheadforlængelse skal du holde en to lys håndvægt i hver hånd. Forlæng dem lige over dit hoved som om du signalerer en touchdown. Sænk dem langsomt bag hovedet og løft dem op igen. Sørg for at holde dine overarme stadig og tæt på dine ører hele tiden.

pushdowns

Tricep pushdowns er lavet på en kabel maskine. Fastgør en lige stang til den høje trisse og læg hænderne på stangen om skulderbredde fra hinanden. Stå med ryggen lige, hold dine overarme stramt mod din krop, og skub derefter stangen ned, indtil du når dine lår. Sørg for ikke at lade dine arme bevæge sig ind og ud.

dips

For at lave dips skal du tage 2 stole og placere dem om længden af ​​dine ben væk. Placer dine hænder på kanten af ​​en stol og dine hæle op på den anden. Sænk dig selv ved at bøje dine albuer. Kom til et punkt, hvor dine albuer er i en vinkel på ca. 90 grader, og tryk derefter på dig selv igen.

Armbøjninger

Push-ups er en klassisk albueforlængelsesøvelse, der virker bryst og arme samtidigt. Disse kan virkelig tone op på armens bagside og stramme huden. For at udføre dem, kom i en plank position med dine hænder direkte under dine skuldre, dine arme og ryg lige og dine tæer på jorden. Sænk langsomt din krop ned mod gulvet, mens du opretholder en lige stilling. Lad brystet komme omkring en nævebredde væk fra gulvet, og skub derefter dig selv tilbage til startpositionen.

Bicep Curls

Bicep krøller udføres ved at bøje albuen og bringe underarmen mod kroppen. Dette kaldes også "flexion". For at gøre en straight bar curl, fastgør stangen til en lav remskive på en kabel maskine. Grib fatet med et skulderbredgreb og krølle det op ved at bøje dine albuer. Tag det op, indtil det drejer sig om brystniveau, og sænk det derefter ned igen.

Bicep krøller kan også gøres med håndvægte. Grib dumbells og lad dem hvile ved dine sider mod kroppen. Krøl dem op i luften og drej dine små fingre indad. Stop, når du kommer til niveauet af brystet, og sænk dem ned igen.

Del:
Kommentarer