Øvelser for skulderbursitis

Øvelser for skulderbursitis

Skulderbursitis er forårsaget af betændelse i bursa sac. Bursa Sac er bufferzonen mellem knoglen og senen og er fyldt med væske. Skulderbursitis ledsages typisk af smerte og smerte. Dette sker, når bursa sac bliver fyldt med for meget væske eller er betændt. Når denne smertefulde følelse er væk, er det vigtigt at genopbygge styrke i området og strække senerne. For at gøre dette effektivt, udfør en række rehabiliteringsøvelser.

Område bevægelsesøvelse

Område bevægelsesøvelser involverer en række bevægelser designet til at strække senerne. Begynd med at stå op og høje skuldrene op. Løft dem op så højt som muligt uden at spænde eller løfte armene. Hold positionen i fem sekunder. Den næste øvelse er at presse skuldrene bagud. Skub dem tilbage så vidt som muligt, som om du forsøger at få dem til at røre ved. Hold denne tilbageposition i fem sekunder. Med det næste bevægelse skal du trykke skulderbladene tilbage og ned. Når du føler, at senerne strækker sig, skal du standse og holde positionen i endnu en fem sekunders periode. Efter alle tre række bevægelsesøvelser afsluttes efter hinanden, slappe af i et par sekunder og derefter begynde igen. Gør denne rutine 10 gange i træk.

Modstået skulder ekstern rotation

Denne øvelse forbedrer skulderrotationen. Stå op højt og læg dine arme på dine sider. Løft langsomt armene op til øjenhøjde. Når du løfter dem, skal du holde armene spredt i en 30 graders vinkel fra forkanten af ​​kroppen. Vær sikker på at holde armene forlænget lige gennem hele elevatoren. Placer tommelfingrene pegende mod loftet. Når du har nået den ønskede øjenhøjde, skal du holde armene på plads i to fulde sekunder og derefter nedre nedad ved hjælp af slowmotion. Gør tre sæt med 10 arm.

Scaption

Denne øvelse vil kræve støtte fra en dør til støtte. Stå op i en stilling, der placerer dig ved siden af ​​en dør. Pak hånden længst fra døren over maven og tag den på slangen, der forbinder dørhåndtaget. Armen skal være placeret på hofteplan. Med den anden arm holder du albuen på din side og bøj armen i 90 graders vinkel fra albuen. Drej denne arm langsomt væk fra kroppen. Underarmens bevægelsesarm skal være parallelt med gulvet i hele bevægelsen. Drej armen så langt væk fra taljen som muligt, indtil du føler at strække i overarmen og skulderen. Gør tre sæt med 10 gentagelser.

Del:
Kommentarer