Øvelser for fingerforlængelse

Øvelser for fingerforlængelse

Fingerforlængelse er processen med at åbne din hånd og strække fingrene. Lukning af din hånd kaldes fingerbøjning. Fingerforlængelse er noget, vi gør uden at tænke. Forlængelsesøvelser hjælper med at styrke musklerne, der trækker fingrene lige. Fingerforlængelsesøvelser vil forhindre den permanente sammentrækning af musklerne i fingrene efter et slagtilfælde. Efter håndoperation hjælper fingerforlængelsesøvelser med at genopbygge styrken i din hånd.

Sandforlængelser

Fyld en spand med blødt fint sand. Lav en knytnæve og skub hånden ind i sandet. Åbn din hånd ved at sprede dine fingre under sandet. Træk din hånd ud. Gør dette fem flere gange og skift derefter hænder. Brug ikke beton eller legeplads sand. Gruset er for groft, og du kan beskadige huden på dine hænder.

Koordineringsuddannelse

Åbn dine hænder bredt. Bøj din pegefinger ned og tryk på tommelfingerens tip. Åbn din hånd igen. Bøj din langfinger nedad for at røre tommelfingerens spids og returnere din hånd til en åben position igen. Gør dette med din ringfinger og lillefinger. Cyklus gennem hver af dine fingre i alt 10 gange eller indtil dine fingre er trætte. Husk at gøre begge hænder.

Modstandstræning

Placer et tykt gummibånd rundt om alle dine fingre, herunder tommelfingeren. Tving fingrene til at skubbe på gummibåndet, indtil din hånd er mest åben. Luk din hånd. Åbn dine fingre mod dette tryk fire gange, og skift derefter hænderne. Pas på, at du ikke overstretch gummibåndet og snap dig selv med det. Hvis et gummibånd er for let for dig, skal du tilføje et andet gummibånd.

Finger Angels

Stænk en let dusting af baby pulver på en bordplade. Placer din højre hånd på pulveret med alle dine fingre sammen. Spred dine fingre så langt som muligt. Returner dem tilbage til startpositionen. Gør dette fem til 10 gange, og skift derefter hænder.

Bordlifter

Placer din hånd fladt på en bordplade. Løft tommelfingeren så langt som muligt og vend tilbage til bordpladen. Løft din næste finger opad så vidt du kan uden at miste kontakten med bordpladen med de andre fingre. Vend din finger tilbage til bordpladen. Gør dette med resten af ​​dine fingre. Gør denne øvelse for i alt 10 gentagelser på hver hånd.

Del:
Kommentarer