Oplysninger om Ping Golf Shafts

Oplysninger om Ping Golf Shafts

Ping er et af de førende mærker inden for sporten af ​​golf, der producerer produkter som klubber, puttere, handsker og tilbehør til tøj. En fordel ved Ping-mærket er, at dets udstyr kan tilpasses. Brugerdefineret udstyr stiller til rådighed en bredere vifte af produkter til golfforbrugeren. Ping er kendt specielt for sine golfklubsaksler, der er lavet til drivere og strygejern.

Ping Iron Shafts

Ping fremstiller jernaksler i enten stål eller grafit. At vælge den bedste aksel til dit jern er afgørende for at få den bedste kontakt og afstand på et golfskud. Ping bruger G10 teknologi til at skabe golfaksler. G10-linjen har tre forskellige akselspecifikationer: Ping TFC 129i, Ping AWT og Ping Z-Z65. Hver af de tre aksler har forskellige specifikationer, der kan ændre resultatet af en golf swing. Alle disse specifikationer kan tilpasses til at lave en aksel, der passer til enhver form for sving.

Ping TFC 129i jernskaft

Ping TFC 129i bruger en grafitaksel. Bøjlen på akslerne er blød, regelmæssig og stiv. Drejningsmomentet på hver aksel kan enten være 2,6 eller 3,5 grader. Vægt på hver aksel kan være 70, 74 eller 86 g (gram).

Ping ATW Iron Shaft

Ping ATW jern akslerne er alle stål. Bøjningerne på jernet kan være bløde, regelmæssige, stive eller x-stive (en stærkere version af stiv). Skaktene kommer i grader på 2,0, 2,1, 1,6 eller 1,5.

Ping Z-Z65 Iron Shaft

Ping Z-Z65 er en stĂĄlaksel med en stiv flex. Graden er 1,6 og vejer 109 g.

Ping Driver Shafts

Ping gør kun drivere i grafit, fordi materialet producerer den længste afstand på drev. Pingdriverens aksler kommer i en række specifikationer, der giver en anden effekt, spin og loft på en golfbold under kontakt. Drivakslen kommer i Ping TFC 129, Pro Launch Red, V2 High Launch og Diamana Blue 63. På samme måde som jernakslen har hver føreraksel et andet flex moment og vægt, der kan tilpasses.

Ping TFC 129 og V-2 High Launch

Ping TFC 129-drivakslen bruger grafitmateriale med en flex af blød, regelmæssig, stiv eller x-stiv. Graderne for en drivaksel er 5,5, 4,6, 4,1 og 3,7. Vægten på førerskaftet kan være 58, 60, 63 eller 68 gram. V-2 High Launch-drivakslen bruger grafitmateriale med regelmæssig, stiv eller x-stiv flex. Axelens drejningsmoment er 3,7 eller 3,8 grader. Vægten i skaftet er enten 62, 63 eller 64 g.

Pro Launch Red og Diamana Blue 63

Pro Launch Red Driver akslen bruger grafit materiale med en regelmæssig, stiv eller x-stiv flex. Graden på hver aksel er 3 grader. Vægten på akslen kan være 60, 62 eller 64 g. Diamana Blue 63-drivakslen bruger grafitmateriale med en flex af regelmæssig, stiv eller x-stiv. Graden på akslen er 3,6 og vægten kan være 58, 61 eller 63 g.

Del:
Kommentarer