Omkostninger ved tandpleje Vs. Implantater

Omkostninger ved tandpleje Vs. Implantater

Det er ingen hemmelighed, at iført tandproteser er en smerte. De glider og forårsager ømme pletter på tandkødene. Implantater er et alternativ, der løser mange almindelige problemer forbundet med tandpleje iført. Der er fordele og ulemper ved både tandproteser og implantater, men den største forskel er prisen.

Faktisk omkostninger

Typiske tandprotesomkostninger er $ 500 til $ 1.500 for enten den øvre eller den nederste bue. Implantater koster mellem $ 1200 og $ 3000 for hver tand. Total implantat erstatning for et helt sæt tænder ender med at koste mellem $ 30.000 og $ 50.000.

Brugbart liv

Tandplader varer mellem 10 og 15 år, hvor 10 år er den foreslåede udskiftningstid. Implantater varer op i 25 år. Til sammenligning er det stadig billigere at købe proteser og erstatte dem hvert 10. år, end det er at betale for implantater selv en gang.

Omkostninger til pleje

Tandplejer kræver ekstra rengøringspleje, når de fjernes og klæbemidler for at opretholde deres greb i munden. Implantater kræver samme pleje som et normalt sæt tænder, uden ekstra lim eller rengøringsmateriel.

Forsikringsdækning

Nogle forsikringsplaner dækker nogle af omkostningerne ved tandprotesplader. Implantater dækkes normalt ikke af typiske forsikringsselskaber.

Find værdier

Søg efter et universitet i dit område med et tandlægeprogram, der hjælper med at lindre de høje omkostninger ved enten tandproteser eller implantater.

Bone krympning

Det mest overbevisende argument for implantater - udover deres større komfortfaktor - er, at de ikke tillader, at knogler eller tyggegummivæv krymper. Dette er ikke en monetær pris. Det er en sundhedsomkostning. Tandplejer fremmer tab af knoglemasse og fremmer tandkødsskrumpning.

Del:
Kommentarer