Omkostninger til Fraxel Laser Behandling

Omkostninger til Fraxel Laser Behandling

En nylig udviklet laserforyngelse, Fraxel-laseren bruges til at behandle rynker, akne ar og solbeskadiget hud. I modsætning til traditionelle ablative laser resurfacing, som fordamper hudens hele overflade, er Fraxel laser selektivt påført huden, hvilket skaber et gitterlignende mønster af jævnt fordelte mikroskopiske sår. Fordi det efterlader en betydelig del af huden intakt, mangler Fraxel laserbehandling risikoen og den lange genopretningstid, der er forbundet med en ablativ laserbehandling, hvilket gør det til et tiltalende alternativ.

Fraxel Reparation

Fraxel Repair er en af ​​de tre fraxel laserbehandlinger, der er tilgængelig for patienterne, og er en aggressiv behandling, der passer til hårdt skadet hud. Bestående af en enkelt behandling er gennemsnitsomkostningerne for Fraxel Repair mellem $ 3.000 og $ 5.000, ifølge Fraxels hjemmeside. DermaNetwork-webstedet bemærker, at omkostningerne ved proceduren varierer afhængigt af det geografiske område og aggressiviteten af ​​behandlingen. Da Fraxel Repair er en mere aggressiv behandling, kan genoprettelsestiden tage op til 10 dage.

Fraxel Restore

Den mest anvendte Fraxel-behandling, Fraxel Restore, genopleder moderat beskadiget hud, behandler rynker, acne ar og melasma. Ifølge Fraxels hjemmeside er gennemsnitsomkostningerne for en Fraxel Restore-behandling fra $ 750 til $ 1.500, og nedetid er normalt mellem to og fire dage. De fleste patienter kræver mindst tre behandlinger, og det kan tage op til seks måneder for patienterne at se de fulde fordele ved behandlingerne.

Fraxel Forfin

En mildere behandling behandler Fraxel Refine mindre hudskader i løbet af flere sessioner. Den gennemsnitlige pris for en enkelt full-face Fraxel Refine behandling varierer fra $ 750 til $ 1.000, ifølge Fraxels hjemmeside. Ligesom Fraxel Restore kræver de fleste patienter tre til fem behandlinger for optimale resultater. Gendannelsestiden er minimal, og patienterne kan som regel returnere arbejdet samme dag.

Delvis ansigtsbehandling

Delvis ansigt Fraxel-behandlinger involverer behandling af et specifikt problemområde som kinderne eller under øjnene, snarere end det fulde ansigt. Ifølge Anew Center for Medicinsk Æstetik, varierer omkostningerne ved en delvis ansigts Fraxel Refine behandling med behandling, og kan variere fra mellem $ 400 og $ 800. Mange læger anbefaler, at patienter vælger en fuld-face behandling i stedet for at give huden et mere ensartet resultat.

Behandlingspakker

Mange hudplejepersonale tilbyder patienter mulighed for at købe en række behandlinger til nedsat pris. For eksempel, hvis en enkelt Fraxel Restore-behandling koster $ 1.000, kan en praktiserende tilbyder en pakke på tre til $ 2.400 eller $ 800 per behandling. Diskuter muligheden for at købe en pakke behandlinger under din første konsultation med en Fraxel hudplejepersonale.

Advarsel

Før du vælger en hudplejeprofessor til at udføre Fraxel-laserbehandlinger, skal du lave nogle undersøgelser. Vælg en erfaren professionel, der leverer før og efter fotografier af tidligere kunder, tilbyder referencer og ærligt diskuterer spørgsmål og bekymringer. Vær forsigtig med klinikker, der tilbyder Fraxel laserbehandlinger for betydeligt mindre end gennemsnitsprisen. Dette kan indikere en ukorrekt uddannet eller ulicenseret kliniker. Hvis det bruges forkert, kan en Fraxel laser brænde og ar i huden. Når det kommer til laserbehandlinger, er det ikke værd at gå på kompromis med gode resultater for at spare penge.

Del:
Kommentarer