Om vitaminer, der forårsager rektal blødning

Om vitaminer, der forårsager rektal blødning

En kvalificeret læge er i stand til at diagnosticere de mange årsager til rektal blødning, nogle alvorlige og nogle forholdsvis almindelige. Diagnoser kan variere fra smertefulde hæmorider til tyktarm eller rektal cancer, og læger er uddannet til at finde og behandle årsagerne. Imidlertid er mange læger uvidende om, at visse almindelige kosttilskud og vitaminer kan forårsage eller forværre rektal blødning.

Overvejelser

Blodige afføring er et foruroligende syn på, at millioner af mennesker står over for hver morgen. Selv sunde mennesker, der udøver regelmæssigt, spiser næringsrige fødevarer og tager daglige vitaminer, kan blive overrasket over at finde pletter af blod i toiletskålen. Blandt de mulige forklaringer vil være, at deres kroppe reagerer på indførelsen af ​​visse kosttilskud eller vitaminer, der kan forårsage rektal blødning.

effekter

Flere vitaminer og naturlægemidler indeholdende blodtyndende egenskaber, der kan frembringe blodets udseende på toilettet. Blandt dem er E-vitamin, der er kendt for sine hjertesundede krav. En daglig dosis antages at beskytte det vaskulære system og forhindre kræft med sunde antioxidanter fordele. E-vitamin sammen med blodpræparater som hjertepræparater, som f.eks. Coumadin, kan hurtigt føre til rektal blødning, og mange læger er uvidende om forbindelsen.

Betydning

Aspirin kan være en anden årsag til rektal blødning. Selv om aspirin er bredt betragtet som en gavnlig medicin med få bivirkninger, er det også velkendt for dets blodfortyndende egenskaber. Millioner af sundhedsbevidste forbrugere vil pope en aspirin hver dag uden at høre en læge om at lære om det er sikkert at gøre det.

Populær i dag med over 50 folkemængden er et stof kendt som Ginkgo biloba. Dette gamle supplement har anti-koagulerende egenskaber, som menes at øge blodgennemstrømningen til hjernen, lungerne og andre organer, samt at øge seksuel dygtighed. I sjældne tilfælde Ginkgo biloba har været kendt for at forårsage diarré, kvalme og opkastning, og folk tager Ginkgo biloba sammen med andre blodfortyndende kosttilskud eller medicin kan øge risikoen for blødning fra endetarmen og blod-koagulationsforstyrrelser.

Misforståelser

Hvidløg kapsler bliver bredt udråbt i dag som et naturligt antibiotikum og en væsentlig bidragyder til lavere kolesteroltal. Men hvidløg kan også forårsage blodfortyndende symptomer på rektal blødning. Det anbefales, at de med blødningsforstyrrelser og personer med blodige afføring undgår hvidløgtilskud helt og holdent.

En anden synder for blodig rektal udledning kan være store doser af vitamin C. Det er almindeligt for influenza og kolde syge til at tage mega doser af vitamin C og efterfølgende opleve mavesmerter, kvalme, opkastning og blødning fra endetarmen. I stedet for at ignorere disse symptomer som en naturlig virkning af den kolde virus, kan skære dosen af ​​C-vitamin tilbyde lindring og i sidste ende eliminere rektal blødning.

Advarsel

Muligheden for en alvorlig sygdom skal altid helt udelukkes, før man skyller på vitaminer som en direkte årsag til rektal blødning. Akutte fysiske symptomer såsom store mængder blod i afføring, opkastning af blod eller kraftig kramper eller mavesmerter er vigtige tegn på, at det er på tide at søge råd fra en læge. Imidlertid er det muligt at undgå rektal blødning forårsaget af overdreven brug eller misbrug af vitaminer, hvis man udelukker enhver fysisk sygdom eller sygdom.

Del:
Kommentarer