Om cigaretforbrændinger

Om cigaretforbrændinger

Uanset hvor i din krop du får dem, er forbrændinger en af ​​de mest smertefulde forhold, men de er også en af ​​de letteste at behandle, afhængigt af brandenes sværhedsgrad. Cigaretteforbrændinger er noget, som rygere vil uundgåeligt beskæftige sig med på et tidspunkt i deres liv. Spidsen af ​​en brændende cigaret kan nå temperaturer så højt som 495 grader F.

Overvejelser

I nogle tilfælde falder folk deres cigaret og i et forsøg på at undgå at falde, tager de fat i det og rører ved brændende spids, hvilket resulterer i en cigaretforbrænding. Andre gange falder cigaretten og kan brænde hurtigt gennem syntetiske beklædningsgenstande, hvilket også kan resultere i cigaretforbrændinger. Ja andre gange kan et barn forsøge at klatre ind i en forældres skød, mens forældrene holder en cigaret, hvilket kan resultere i, at barnet bliver brændt. Der er også dokumenteret tilfælde af børnemishandling, hvor en forælder eller værge forbrænder et barn med cigaretter.

typer

Afhængig af sværhedsgraden kan en cigaretforbrænding variere fra en singe af huden til en tredje grad forbrænding. Til tider kan cigaretforbrændingen blive til en væskefyldt blister, som til sidst kan brydes og efterlader et lille hvidligt / lyserødt område. Cigaretforbrændinger kan også have en blød hvid overflade. Ofte er forbrændinger cirkulære, med en lyserød farve på ydersiden af ​​ringen, der bliver hvidere, når du kommer i centrum af brændingen.

Forebyggelse / Solution

Kør første gang med førstehjælp, kør det berørte område under køligt vand for at afkøle nedbrændingen. Den mest almindelige måde at behandle er en forbrænding er at bruge en creme kaldet Silvadene, som er ordineret af en læge. Denne creme bruges til forbrændinger for at forhindre bakterielle og svampeinfektioner, som kan udvikle sig som følge af forbrændingen. Vask det brændte område med antibakteriel sæbe og varmt vand. Fjern eventuelt overskydende hud, der kan være døde omkring brændingen (normalt temmelig let at hente). Forsøg ikke at vælge ved brændingen selv. Død hud kommer normalt ud efter en uge eller to, og et rosa område vil blive vist under det, når det er fjernet. Pat tør og påfør silvaden til brændingen. Påfør bare nok af fløden, så brænderen ikke er synlig. Når du har påført cremen, skal du tage ren gasbind eller en klæbebånd og dække brændingen. Sørg for, at du holder forbrændingen fugtig, dækket og ude af sollys. Hvis din forbrænding er stærk nok og oser, skal du fortsætte med at bruge Silvadene, indtil brænderen holder op med at skylle. Når det er stoppet, kan du afbryde brugen af ​​Silvadene og skifte til Bacitracin salve, indtil brænderen er helt helet over.

effekter

Hvis en cigaretbrænde ikke behandles, kan den ikke kun blive smittet, men det kan også efterlade et grimt ar. Når man først får en cigaretbrænding, er det næsten umuligt at ignorere og ikke behandle, fordi det er så smertefuldt. Branden skaber en brændende fornemmelse, og det føles ofte som om huden er i brand. Det er muligt for en lille, mindre brænde at gå overvejende ubehandlet, selvom det anbefales på det kraftigste at alle forbrændinger tages alvorligt og behandles hurtigst muligt. Selvom brænderen bliver behandlet ordentligt, er det helt muligt for den at blive smittet alligevel.

Identifikation

Der er et par måder at afgøre, om din brænde bliver smittet eller ej. Hvis du har din brændebåndage (som du burde), skal du kontrollere gasbindet eller klæbestrimlen for en grøn udledning. Hvis det har en grøn tinge, er chancerne gode, at infektionen sættes i. Hvis din forbrænding begynder at gøre mere i stedet for at smerten falder, er dette et andet tegn på, at brændestedet bliver smittet. Også hævelse og tegn på stedet, der udvikler et område med rød irritation, der synes at blive bredere, er også tegn på mulig infektion.

Forebyggelse / Solution

Hvis du er ryger, er der ingen idiotisk måde at undgå en cigaretforbrænding. De kan ske, når du mindst forventer det. Det eneste du kan gøre er at være forsigtig, når du ryger, men selv den mest forsigtige ryger er bundet til at blive brændt på et tidspunkt. Der er dog en sure-fire måde at undgå unødvendige cigaretforbrændinger. Forsøg ikke at sætte cigaretter ud i din hånd eller andre halvbagt stunter, der kan resultere i forbrændinger fra cigaretter. Hvis du ender med at afbryde cigaretforbrændingen, søg lægehjælp straks, da forbrændinger kan være meget alvorlige og udsat for infektion.

Del:
Kommentarer