Økologiske æblecider eddike fordele

Økologiske æblecider eddike fordele

Sundhedsfordelene ved organisk æblecidereddike er blevet citeret helt tilbage til Hippocrates, omkring 400 B.C. Økologisk æblecidereddike fremstilles ved at gæring æbler - en proces, hvor sukkerarterne indeholder en fødevare, nedbrydes ved hjælp af bakterier og gær. Æblecidereddike indeholder et væld af gavnlige ingredienser, såsom æblesyre, eddikesyre, beta-caroten, aldehyder, ketoner, pektin, calcium, jern, natrium og kalium. Sådanne ingredienser skaber et stærkt og effektivt våben i form af kroppens arsenal og beskyttelse.

Aminosyrer

Aminosyrernes egenskaber i eddike virker som et antibiotikum og antiseptisk middel, som kan reducere niveauerne af toksicitet i kroppen væsentligt og behandle ting som hovedlus, insektbid og hudirritation (herunder acne, åreknuder og dermatitis).

Fordele

Den æblesyre og eddikesyre i eddike hjælper kroppen med at bekæmpe svampe- og bakterieinfektion og reducerer ledsmerter ved at bryde urinsyreaflejringer, der er dannet og køre dem ud af kroppen.

effekter

Pektinet (en fiber), der findes i æblecidereddike, hjælper med at reducere dårligt kolesterol og stabilisere blodtrykniveauer.

Calcium & Kalium

Kalcium i eddike fremmer sundhed og vedligeholdelse af stærke knogler, og kaliumet indeholder det hjælper kroppen med at undgå forskellige lidelser ved at eliminere giftigt affald og styrke immunsystemet.

Vægttab

Apple cider eddike kan også hjælpe med vægttab, da det kan fremskynde en persons metaboliske aktivitet, fremme fordøjelsen og nedbrydning af fedtstoffer, udskyl kroppens toksiner og endda hjælpe lindre symptomer på forstoppelse.

Identifikation

Det er vigtigt at bemærke, at ovenstående fordele er fra økologisk æblecidereddike (det er klart i udseende); de andre typer har stort set ingen sundhedsmæssige fordele.

Overvejelser

Økologisk æblecidereddike kan sædvanligvis findes i krydderier og sundhedstilskud til de fleste markeder (sundhedsfødevarebutikker og forskellige onlineforhandlere sælger også det).

Del:
Kommentarer