Ofte stillede spørgsmål om Leslie Sansone

Ofte stillede spørgsmål om Leslie Sansone

I mere end to dusin år har Leslie Sansone været med til at hjælpe folk med at blive mere fysisk aktive ved at gå. Hun udviklede Walk at Home-programmet og har lavet mere end 40 gås-dvd'er og videoer. Sansone har også skrevet flere fitnessbøger og ejer sit eget gym i Pennsylvania. Hendes fitnessprogram blev vurderet til 180 millioner dollars i 2009.

Hvordan blev Leslie Sansone interesseret i motion?

Leslie Sansone blev interesseret i fitness i begyndelsen af ​​1980'erne, da hun søgte at finde måder at betale for college. Hendes kusine bad hende om at deltage i et weekendværksted for gruppe øvelsesinstruktører. Sansone opdagede, at hun elskede at flytte til musik og snart blev en øvelsesinstruktør for lokale kirker.

Hvordan kom hun i gang med hendes dvd'er?

Under læsning af en gangklasse blev Leslie Sansone spurgt, om en elev kunne videobåndere træningen. I et interview med Life Today sagde Sansone, at hun var overrasket, da alle eleverne ønskede en kopi af videoen. Siden hele sin klasse var interesseret i en træningsvideo, troede Sansone, at andre også ville være. Hun kontaktede en video distributør i New York og underskrev en kontrakt for at producere hendes vandrer videoer. Hun udgav sin første video i slutningen af ​​1980'erne.

Hvorfor fokuserer hun på at gå?

Leslie Sansone søgte aktivt vandrere at komme til hendes gym som en måde at få dem ud af kulden. Hun udgav flyers i nabolaget om hendes walking aerobic klasse, som blev så populær, hun havde at tilbyde 40 walking aerobic klasser om ugen. I et interview med Life Today sagde Sansone, at folk blev tiltrukket af ordet "walk", hvilket gjorde øvelsen mindre truende.

Hvor har hendes fitness ekspertiseret været udvalgt?

Leslie Sansone har seks fitness certificeringer og har organiseret sundhedsprogrammer til offentlige skoler og vægttab klinikker. Hun har koordineret gåture for American Cancer Society, Muscular Dystrophy Association, American Cancer Society og Multiple Sclerosis. Ifølge hendes bio på WalkAtHome har hun givet sin fitness input til præsidentens råd om fysisk fitness, PA guvernørens råd, vægtvagtere, Jenny Craig og tage af pundene fornuftigt. Hun har også bidraget til sådanne magasiner som "Health", "Woman's World", "Prevention" og "Woman's Day Magazine".

Hvad med hendes personlige liv?

Leslie Sansone blev født den 14. februar 1962 i New Castle, Pennsylvania, hvor hun stadig bor. Sansone er gift med Joseph Bullano, og parret har to børn, Marie Ellena og Andrew. Sansone har også en søn Joseph fra et tidligere ægteskab.

Del:
Kommentarer