Officielle Little League Softball Regler

Officielle Little League Softball Regler

Little League Softball blev oprettet i 1974 som en offshoot af Little League Baseball. Reglerne for Little League Softball er oprettet af det ledende organ i Williamsport, PA. Disse regler er oprettet for at styre, hvordan hold er valgt, antal pladser, aldersbegrænsninger, liga grænser og alt imellem.

Aldersbegrænsninger

Spillere mellem 9 og 12 ĂĄr kan deltage i Little League Softball.

Ligaen

Hver liga er oprettet i september. Hver liga vælger et bestyrelse, og dette bestyrelse har det endelige ord i udvælgelsesledere, trænere og dommere. Hver liga kan ikke have færre end fire hold eller mere end ti hold. Hver liga skal trække sine spillere fra et bestemt geografisk område.

Holdet

Hvert hold skal have samme antal spillere. Antallet af spillere skal være mellem 12 og 15 spillere. Bestyrelsen bestemmer antallet af spillere pr. Hold. Valg af spillere af et hold bruger de samme regler som Little League Draft Selection-processen. Dette er fastsat af det styrende organ i Williamsport og ligner den gratis agent udkast i Major League baseball.

kander

Little League Softball har meget strenge regler for pitchers. Enhver spiller på en roster kan tonehøjde. Pladser, der er 11 og 12 år, er begrænset til 85 pladser om dagen. Spillere fra 9 og 10 år er begrænset til 75 pladser pr. Dag.

Lad os sige, at en krukke når hendes tonehøjde, mens den vender mod en dej. Kanden kan fortsætte med at tonehøjde, indtil den bat slutter. Derefter fjernes kanden.

Der er strenge regler for hvile regler for en krukke. Disse regler er baseret på pitch count og alder af potten. Disse regler ser noget sådan ud: 61 eller flere pladser, 3 dage hvile, og kannen kan ikke pitche i holdets næste kamp. 40-61 pladser: to dage hvile, og kannen kan ikke pitche i holdets næste kamp. 21-40 pladser, en hvileperiode. Med færre end 20 pladser kan pitcher pitche den næste dag.

Marken

Little League Softball Field har de samme dimensioner som et Little League Baseball Field. Den eneste undtagelse er hældningshøjen. Den pitching høj er 40 fod i stedet for 46 meter væk fra hjemmet plade. Baserne er 60 meter en del. Outfield hegnet skal være mindst 165 meter væk fra hjemmet plade. Sædvanligvis er udehallen hegn hvor mellem 165 og 200 fod fra hjemmeplade.

Spillet

The Little League Softball spil er seks innings lange. Hvis det regner, bliver spillet officielt efter fire innings. Little League Softball har barmhjertighedsreglen. Det betyder, at hvis et hold er mere end ti kører frem efter fire innings eller 3½ omgang, hvis hjemmeholdet er foran.

Batters og Base Runners

Hver spiller på et Little League Softball hold skal spille to innings og bat på en gang under et spil. En spiller kan forlade og genindtræde, forudsat at spilleren er erstattet, har slået mindst en gang. Batteriet er automatisk ude efter en tredje strejke. Basisløberen kan ikke forlade basen, indtil den kuglebold er blevet slået eller nået op. Lederen får lov til to ture til kannehøjen pr. Inning. På den tredje tur til mound skal chefen erstatte krukken.

Del:
Kommentarer