Officielle High School Basketball Regler

Officielle High School Basketball Regler

National Federation of State High School Associations (NFHS) regulerer de officielle regler for high school basketball. NFHS giver en detaljeret regelbog til trænere og spillere hvert år. Ca. 18.500 gymnasier følger NFHS regler i deres atletiske programmer. NFHS har udviklet gymnasielle sportsregler siden starten i 1920.

SportsĂĄnd

NFHS fastslår, at spillere i løbet af opvarmningsperioden ikke må komme ind i modstanders opvarmningsområde. Det hedder også, at enhver, der forlader retten under spil for uautoriseret grund, vil blive opfordret til teknisk fejl. Hvis spillere kæmper under spillet, vil de modtage en automatisk udstødning. Spillere, der argumenterer med dommerne og hinanden, er udsat for tekniske fejl og udsendelser.

Uniform

Officielle high school basketball regler kræver, at spillere i hjemmebagen skal bære en hvid jersey. Nummeret på forsiden skal være mindst 4 tommer i størrelse og nummeret på bagsiden mindst 6 tommer. Spillere skal tæppe deres trøjer i deres bukser. Bukserne skal forblive over hofterne. Kun hovedbeklædning til religiøse eller medicinske formål er tilladt. Hovedbånd og armbånd kan kun bæres hvis det er solidt i farve. Spillere må ikke bære smykker.

Frispark

Et fejl opstår, når en spiller initierer ulovlig kontakt med et medlem af det modsatte hold. Mange regler styrer falske opkald, og de er op til tjenestemændens skøn. Frispark kan resultere i tab af besiddelse for holdet, der har bolden og i frie kast for modstanderne. Spillere får fire personlige fejl pr. Spil. En spiller, der begår fem, er diskvalificeret for resten af ​​spillet.

Court Size

High school basketballbaner bør ikke overstige 94 fod i længden og skulle have en bredde på 50 fod; mange gymnasier bruger en 84-fods domstol. Frigjørlinien er 15 fod fra bagpladen. 3-punktsbuen er 19 fod, 9 inches fra kurven.

Udstyr

Basketballen har en omkreds på 18 inches og sidder 10 meter over jorden. Bagsiden af ​​bøjlens kant, området nærmest bagpladen, skal have en afstand på 6 tommer fra bagpladen. Bagpladen skal måle 6 meter bred og 3 1/2 fod lang. High school boys bruger regulering størrelse bolde med en omkreds på 29,5 inches til 30 inches. High school piger bruger en bold størrelse på 28,5 inches til 29 inches i omkreds.

Udskiftninger

En træner må kun foretage en udskiftning, når en død bold opstår eller i løbet af halvtime. Når en erstatning går ind i retten under en dødbold, skal han forblive midt på banen, indtil den officielle kalder ham.

Tid

Hvert hold kan ringe tre, 1 minut timeout pr. Spil. Spillet består af fire, 8-minutters kvartaler. Spillere har en 1-minutters pause mellem hvert kvartal og en 10 minutters pause i halv time. I tilfælde af et slips i slutningen af ​​spillet spiller holdene en ekstra 4-minutters session uden at ændre domstolens ender.

Del:
Kommentarer