Officielle ASA Softball Regler om Pitching

Officielle ASA Softball Regler om Pitching

Amatør Softball Association (ASA) er en national organisation i USA, der yder support til softball ligaer. ASA har ressourcer til ungdomsligaer og rejseteams samt voksne rekreative ligaer og konkurrencedygtige voksenprogrammer. Regelbogen i ASA skitserer pitching regler for regulære sæson ligaer og turneringsspil for alle aldre og evneniveauer.

Fast Pitch

Kanden i hurtighøjde softball skal forblive væk fra pitching gummi, indtil hun har bolden i hånden. Hun anses ikke for at være i en godkendt stigningsposition, indtil fangeren er på plads bag hjemmeplade. Når disse ting er sket, tager kanden stilling på pladen. I henhold til ASA-regler skal piger og kvinders ligakande starte med begge fødder på gummiet, mens drenge og mænds hurtige tonehøjttalere kun har brug for svingfoden på gummiet, mens den anden fod kan være bagved. Bøjningsbevægelsen skal være fremad og kontinuerlig, og bolden skal løsnes fra et sted, der er lavere end hoften. Den hurtige pitch pitcher er forbudt at bære armbånd eller bånd omkring andre dele af arme eller ben, der kan distrahere smeten. Dommeren bestemmer hvilke elementer der passer til den pågældende beskrivelse.

Langsom stikkontakt

Den slow pitch pitching motion i ASA softball starter på samme måde som den hurtige stigning, med mindst en fod på pitching gummi. Løftefrigøringspunktet skal komme fra lavere end hofte, og bevægelsen skal være kontinuerlig. Kande i slow pitch softball får lov at træde fremad, sidelæns eller endda bagud, da han leverer bolden, men armen skal fortsætte fremad. Pladsen skal nå en buet på mindst 6 fod i højden, men må ikke bue højere end 12 fod eller det vil blive kaldt en ulovlig tonehøjde ved dommeren. Hvis svampen svinger på en ulovlig tonehøjde, er det i spil, men hvis hun ikke svinger, er det en bold.

Placering af Pitching Rubber

Den pitching gummi i voksen hurtig pitch softball er beliggende 43 meter væk fra hjemmeplade til kvinders leg og 46 fod for mændene. ASA voksne langsomt pitch leagues spiller på et felt med pitching gummi en hel 50 meter væk fra pladen.

ASA-ungdoms hurtige tonehøjde regler starter de yngste kande - de 10 år og derunder - på en pitching gummi, der er 35 meter væk fra hjemmeplade. Piger flyttes derefter til 40 fod op til 18 år. Drengernes regler flytter pitching gummi tilbage til 40 fod for deres 11 og 12-årige årstider, før de flytter til 45 fod. Ungdoms langsom tonehøjde starter kigger på 40 fod for 10 og under og glider derefter tilbage til 46 fod for 12 og under, før de når 50 fod for de øverste alder.

Del:
Kommentarer