Nordic Track AB Værktøjsanvisning

Nordic Track AB Værktøjsanvisning

AbWorks af NordicTrack er et behageligt, kompakt stykke abdominal udstyr, der understøtter hele ryggen, mens du udfører abdominale øvelser. Med variabel modstand kan dine træningsproblemer være lige så udfordrende, som du vil. Varm op i mindst fem minutter med dynamiske bevægelser; og udfør altid dine abdominale øvelser langsomt og kontrolleret. Når du er færdig, kan den nemt opbevares ved at fjerne håndtagene og oget og derefter folde ned rullepadsenheden. Selvom der ikke længere fremstilles, kan AbWorks findes til salg online.

Basic Crunch

For at lave en grundlæggende crunch skal du ligge på AbWorks og placere dine fødder på rullerne eller på gulvet. Hold på håndtagene, og brug dine maves muskler, hæv hele din øvre torso fra dine skuldre til ryggen fra gulvet. Klem dine abdominale muskler og hold i to sekunder og vend tilbage.

Skrå krøller

Du kan arbejde dine obliques med to positioner. Den første position er at placere en af ​​dine hænder på den anden underarm og dreje dit hoved i den retning. Tag fat i håndtaget med frihånden og hold fødderne i rullerne. Tag din torso ud af gulvet og kontrakt dine buksemuskler og hold i to sekunder. Sænk langsomt. Arbejd den anden side ved at skifte dit hoved og hånden til den anden side. Den anden stilling til arbejdsskævheder er at holde håndtagene med begge hænder, men lad begge benene falde til den ene side og holde ryggen fladt på puden. Udfør crunchen fra denne position.

Reverse Curl

For at udføre en omvendt krølle kan du enten have begge fødder i rullerne eller en fod i rullerne og en på rammen eller på gulvet. Grip fat i håndtagene, træk knæene ind i brystet, og tag rulleskinnerne ind. Hold i to sekunder og langsomt vende tilbage til gulvet. Med begge fødder i rullerne kan du også løfte din øvre torso og vride sig mod dit knæ og udføre en skrå krølle, mens du bringer dine knæ i brystet. En anden mulighed er at holde en fod plantet på jorden og den anden i rullerne.

Ændring af modstanden

For at ændre modstanden kan du ændre indstillingerne på kvadratrøret i enden af ​​enheden fra lav til høj. Hullet tættest på enheden er den laveste. Rullepadsenheden giver dig mulighed for at ændre modstanden i tre niveauer. Det nederste hul er det nemmeste og det øverste hul er det sværeste. Du kan også flytte dit hoved tættere på pudenes ende for at øge modstanden eller lægge dine hænder lavere på håndtagene. Hvis du fjerner højdeblokken, der er placeret under den øverste støtte, kan du øge dit bevægelsesområde.

Del:
Kommentarer