Nopal Cactus Health Benefits

Nopal Cactus Health Benefits

Den Nopal kaktus (Opuntia ficus-indica), også kendt som "stikkende pære", er en plante indfødt til bjergene i Mexico. Det er blevet brugt siden oldtiden som både en mad og som et lægemiddel for dets sundhedsmæssige fordele. Aztekerne betragtede kaktusen, som henter nogle af dens egenskaber fra den vulkanske jord, hvor den vokser, som en mad, der passer til kongelige og et berigende stof til krigere. En pulverform af Nopal er blevet populær i moderne tid som en behandling for en række metaboliske, fordøjelses- og hjerteproblemer.

Stabiliserer blodsukker

Nopalkaktus indeholder en stor mængde langsomt fordøjelig fiber og har tendens til at bremse fordøjelsen af ​​fødevarer, når den tages lige før eller med et måltid. Kaktusen har den effekt at sænke den glykæmiske indeks (et mål for, hvor hurtigt en fødevare hæver blodsukkerniveauet) af enhver fødevare, den spises med. Klinisk afprøvning har vist, at mennesker med højt morgenblodsukkerniveau, der spiste Nopal-kaktus til morgenmad efterfølgende havde lavere eller normale blodsukkerniveauer.

Sænker kolesterol

Fiberen og sterolerne i Nopal binder med et galdesalt i tarmene, hvilket hjælper med at begrænse mængden af ​​blodfedt (kolesterol og triglycerider) absorberet af kroppen og derved sænke blodkolesterolniveauet.

Scrubs Blood Vessels

Plaques er områder af betændelse, der dannes på væggene i blodkarrene, hvor de fælder blodfedt, der kan hærde eller endda blokere arterierne. Nopal kaktus steroler, sammen med dens polyphenoler og glycoproteiner, tjener som antioxidanter, der hjælper med at reducere inflammation og holde plaques fra dannelse.

Fejer kolon

De uopløselige plantefibre i Nopal-kaktusen giver råtta til kosten, hvilket gør det lettere at opretholde tarmregulering. Nopal indeholder også opløselige plantefibre, som hjælper med at absorbere toksiner, herunder kræftfremkaldende stoffer, da det fejer tarmhinden.

Lugter maven

Nopal indeholder en høj mængde mucilage, som hjælper med at balancere pH i maven og beroliger maven. Test har vist, at Nopal stimulerer helbredelsen af ​​mavesår og reducerer mavebetændelse.

Beskytter leveren

Fordi Nopal indeholder antioxidant flavonoider, hjælper det med at neutralisere frie radikaler, før de kan overtaxere leveren. Det hjælper også med at absorbere toksiner, hvilket reducerer leverens belastning. Ved at støtte leveren, frigør det organet for at afbalancere kroppsfunktioner, herunder immunforsvaret.

Hangovers og fedme

Nopal bruges nogle gange til at modvirke virkningerne af alkoholforbrug. Det hjælper med at rehydrere kroppen, lindrer maven og forbedrer leverfunktionen og forhindrer dermed hovedpine, mavesmerter og toksisk "morgen efter" følelse. Når det tages før måltiderne, kan Nopal's grovfoder bidrage til at skabe en følelse af fylde, der kan forhindre overspisning og hjælper med at stabilisere blodsukkeret for at afværge sulten. Nopalkaktus bidrager også med calcium og værdifulde aminosyrer og andre næringsstoffer.

Del:
Kommentarer