Nødprocedurer i Gyms

Nødprocedurer i Gyms

Nødprocedurer i fitnesscentre er de planer, der udstedes under en nødsituation. Det kan være så enkelt som gymnastiksalen taber elektricitet, en medicinsk nødsituation, en brand eller en vejrrelateret situation. Gyms vil have en nødhandlingsplan (EAP), som alle gympersonale vil være opmærksomme på og vil kunne træde i gang, når det er nødvendigt.

Kommandovej

Hvert gym vil have en kommandokæde, der er vedtaget under en nødsituation. Det vil generelt være et EMT- eller ambulancepersonale efterfulgt af atletisk træner, klubbens første respondenter, gymnastiksalen og derefter et klubbmedlem, der er uddannet i HLR. Nødsituationer sker til enhver tid, og der vil være lejligheder, at kæden ikke vil være til stede, hvorfor der er en kommandokæde. Hvis en EMT ikke er til stede, vil den næste person i ledningen være ansvarlig for nødsituationen.

Aktivering af EAP

Den ansvarlige person træffer beslutningen om at aktivere EAP. Generelt vil gympersonale eller livreddere få adgang til offentlig sikkerhed eller EMS. Hvis det er en medicinsk nødsituation, vil de personer, der er uddannet i HLR og førstehjælp forblive hos ofret. Den ansvarlige leder direkte gympersonale om hvad de skal gøre, mens planen er blevet aktiveret.

Placering af udstyr

Hvert gym vil have nødhjælp til rådighed. Der vil være et førstehjælpskasse, en telefon, ildslukkere og ofte en automatiseret ekstern defibrillator (AED) på stedet. Alle, der arbejder på gymnastiksalen, ved, hvor dette udstyr er placeret.

Udstationering af nødprocedure

De fleste gymnasier vil have deres EAP offentliggjort på en fremtrædende placering, så alle oplysninger er let tilgængelige i en nødsituation. Udover at nævne kommandokæden og placeringen af ​​nødudstyr, kan det også nævne adresse og telefonnummer på gymnastiksalen. Det kan også have retninger til gymnastiksalen. Folk tror ofte ikke klart under en nødsituation, og hvis man har EAP indsendt med alle relevante oplysninger, kan man spare tid, når tiden er vigtig.

Del:
Kommentarer