NFL Waiver Rules

NFL Waiver Rules

Enhver af NFLs 32 hold har ret til at frigøre en spiller fra hans opgaver med holdet. Når dette sker, er spillere, der ikke har en fast erfaring i ligaen, placeret på ligaens frafaldskabel. Afkaldstråden tillader ligaens øvrige 31 hold at påberåbe sig --- eller frafalde højre, således systemets navn --- til en frigivet spiller og til at erhverve sine tjenester.

TrĂĄden

NFL's frafaldetrådsproces gælder for spillere, der har mindre end fire sæsoner af ligaerfaring og frigives fra nogen af ​​ligas 32 teams. Når en spiller med mindre end fire sæsoner af ligaerfaring er skåret eller frigivet fra et hold, får de andre 31 hold mulighed for at påberåbe spilleren fra frafaldetråden. Et hold, der hævder en spiller fra frafaldetråden, overtager betingelserne i den oprindelige kontrakt, der er aftalt mellem spilleren og det hold, der frigjorde ham.

Rækkefølgen

Den rækkefølge, hvor NFL-hold får mulighed for at kræve en spiller fra frafaldetråden, bestemmes af sidste sæsonens endelige placering. Holdet med den værste rekord får den første chance for at hævde spillere fra frafaldetråden, så holdet med den næstbedste får den næste chance og så videre op til ligaens bedste hold.

Tid

I løbet af NFLs lavsæsonen har holdene 10 dage til at kræve en spiller fra frafaldstråden. Fra begyndelsen af ​​juli til december varer den påståede periode i kun 24 timer. Hvis to eller flere hold kræver en spiller, får holdet med den højere prioritet i afkaldssystemet spilleren.

Resultater

Enhver spiller, der ikke hævdes af NFL's frafaldskabel, bliver så en ubegrænset friagent og kan gratis tilmelde sig en ny kontrakt med et hold. Hvis en spiller hævdes og derefter frigives fra sit nye hold, skal han genindtaste frafaldetråden. Spillere med fire eller flere sæsoner af ligaerfaring bliver straks friagere, hvis de frigives fra et hold.

Erfaring defineret

En spiller, der er på et NFL-holds 53-manders spilrister, skadet reserveliste eller fysisk ude af stand til at udføre liste (PUP) i mindst seks regulære sæsonspil, kvalificerer sig til en sæson, der er værd for ligaerfaring.

Del:
Kommentarer