NFL-reglerne for en drop kick

NFL-reglerne for en drop kick

Hvis en kicker dræber fodbolden til jorden og sparker den umiddelbart efter landingen, har han afsluttet et drop-kick. I professionel fodbolds tidlige historie gjorde den mere afrundede bold drop drops mere forudsigelig, og de blev almindeligt brugt til at score feltmål og ekstra point. Med fodboldens redesign betød dets pegende ender, at dets hoppe blev farligt uforudsigeligt, og afværgede faldsparket til uklarhed. Det er dog et lovligt spark i NFLs officielle regler og kan bruges til feltmål, ekstra point og fair catch spark.

Feltmål og ekstra point

En NFL-kicker kan enten bruge et drop-kick eller en placekick til at sparke bolden gennem modstandernes modstanders mål for feltmål bag bagmen af ​​scrimmage eller at score et ekstra point efter en touchdown. I 2006 konverterede New England Patriots quarterback Doug Flutie et drop-spark til et ekstra point efter en fjerde kvartals nedslag mod Miami Dolphins. Drop kick var den 43-årige Flutie sidste spil i NFL, og den første succesfulde drop kick i NFL siden 1941 mesterskabet.

Fair-Catch Kicks

NFL tillader også drop kick under en sjældent anvendt regel, der tillader modtagende holdet et kickoff eller sikkerhedsspark for at forsøge et feltmål. Efter signalering til en fair fangst, hvis bolden er fanget før det rammer jorden, kan holdet forsøge et feltmål fra det sted på deres næste spil. Spillet er sjældent forsøgt, og blev sidst brugt i 1968.

Del:
Kommentarer