NFL Rebroadcast Rules

NFL Rebroadcast Rules

Du har hørt ansvarsfraskrivelsen sent i fjerde kvartal af et NFL-fodboldkamp du har set: "Denne copyright-udsendelse er National Football League's ejendom. Enhver genudgivelse eller gengivelse uden tilladelse fra NFL er strengt forbudt." NFL er ekstremt beskyttende for sit produkt, som er en multibillion dollarindustri.

Broadcast Rights

Tre tv-netværk (FOX, CBS, NBC) betaler i alt 11,6 mia. Dollars til at sende NFL-spil gennem 2011-sæsonen. Kabelnet ESPN betaler 8,8 mia. Dollars til broadctasing rettigheder gennem 2013-sæsonen. Derudover flyver NFL Network 8 otte spil pr. Sæson.

NFL Network

Det liga-ejede kabelnetværk begyndte at genudlægge genudsendelser af NFL-spil i 2006-sæsonen. Netværket vælger fire spil, der bærede de mest overbevisende historier og kondenserede dem til 90 minutters versioner, som luften midt i ugen. Netværket re-airs også "klassiske" spil, såsom playoffs og Super Bowls.

Nyhedsbrug

Regelmæssigt planlagte tv-nyhedsmedier er tilladt i 2 til 3 minutters spilvideo i løbet af sæsonen, forudsat at det falder inden for et 48-timers vindue efter spillet.

Kirke Kontroversi

Forud for Super Bowl XLI i februar 2007 sendte NFL meddelelse til flere kirker om den potentielle ophavsretskrænkelse af planlagte spilvisningsparter. Ligaen erkendte et smuthul, der fastslog, at udsigten ikke ville blive overtrådt (a) menigheden var ikke opkrævet adgangsgebyrer og (b) seapparatet lignede tv-apparater, der almindeligvis ville findes i et privat hjem.

1958 NFL Championship

Baltimore Colts 23-17 sejr over New York Giants i 1958 NFL Championship anses af mange for at være den største professionelle fodboldkamp, ​​der spilles hver gang. Den 13. december 2008 producerede og producerede ESPN og NFL Films spillet i form af en to-timers dokumentarfilm, komplet med farvning af genoprettede optagelser.

Del:
Kommentarer