NFL Draft Qualification Rules

NFL Draft Qualification Rules

Din favorit fodboldholds formuer kan ændre sig på et øjeblik. En markering quarterback, ferocious linebacker eller game-changing løbende tilbage kan hentes i NFL Draft hvert år. Udkastet er blevet så forventet, at NFL Combine - en træning til aspirerende udkast plukker - er nationalt tv. Liga regler bestemmer hvem der kan og ikke kan erklære sig berettiget til at blive udarbejdet.

Automatisk kvalifikation

College spillere er automatisk berettiget til NFL Draft uden en erklæring, når de udstøder deres college fodboldberettigelse eller graduate fra college. eller når fem år er gået siden spilleren trådte ind i college. College-atleter, der ikke primært er fodboldspillere, bliver automatisk berettiget til udkastet, når fire år er gået siden de trådte ind på college. Dette kan være relevant, for eksempel hvis en person, der spillede magt fremad på et college basketball team ønsker at prøve at være en NFL stram ende.

En spiller, der ikke gik pĂĄ college, bliver automatisk berettiget fire ĂĄr efter eksamen fra gymnasiet. Hvis spilleren ikke har lavet en videregĂĄende skole, bliver han automatisk berettiget fire ĂĄr efter sin kandidateksamen.

Særlig tilladelse til tidlig støtteberettigelse

En spiller eller hans agent kan spørge NFL-kommissærens kontor for særlig tilladelse til at komme ind i udkastet tidligt. Særlig tilladelse kan gives til en spiller tre år fjernet fra gymnasiet. En spiller må miste sin resterende college fodboldberettigelse til at erklære for udkastet tidligt. Spilleren eller hans agent skal sende et brev til kommissærens kontor inden udløbet af det pågældende års frist.

En spiller kan også blive betinget af en graduering fra college tidligt. Han eller hans agent skal sende et brev til kommissæren mindst 15 dage før udkastet. Spilleren kan udarbejdes, men kan ikke underskrive, før han viser sig til det ligakontor, han har aflagt.

NFL Draft Grade

Hvert kollegium kan lade op til fem underklasseere erklære sig berettiget til udkastet, inden de afslutter uden at anmode om tilladelse fra ligaen. Disse spillere kan anmode om en NFL-udkastsklasse, hvor ligaen fortæller spilleren hvilken runde han kan forvente at blive udarbejdet. NFL giver kun tre karakterer - første runde, anden runde eller en anbefaling om at blive i skole. Spilleren træffer derefter en beslutning om, hvorvidt han eller hun ikke må miste resten af ​​hans universitetsberettigelse til at komme ind i udkastet.

Et kollegium kan anmode NFL om at tillade mere end fem underklasseere at erklære tidligt. Powerhouse-fodboldprogrammer gør det regelmæssigt, og NFL giver rutinemæssigt sådanne anmodninger.

Tryk til Sign

Enhver kvalificeret spiller, der ikke er optaget i udkastet, bliver automatisk en gratisagent, der er i stand til at underskrive med et hold. Mens en spiller, der er taget i udkastet, vælger ikke at logge med udkastet holdet, ejer dette hold stadig sine rettigheder for året, hvilket betyder, at spilleren ikke kan underskrive andre steder. I stedet skal spilleren genindtaste udkastet det følgende år. Både spilleren og holdet har meget at tabe for savnet spilletid, hvilket sætter pres på begge sider for at finde mellemliggende. Stadig holder kontraktkontrakterne til tider i sæsonen.

Supplerende udkast

Hvis en spiller ikke erklærer sig berettiget til udkastet, men senere ikke er berettiget til at spille på hans kollegium, bliver han tilgængelig for tillægsudkastet, forudsat at han er tre år ude af videregående skole. Spillere falder almindeligvis i supplerende udkast på grund af akademisk uigennemførlighed, eller fordi de blev sparket af holdet af andre grunde, såsom adfærd eller stofbrug. Supplerende udkast finder sted om sommeren inden sæsonen begynder. NFL bruger et tre-tieret semi-lottery-bud system til at bestemme den rækkefølge, hvor holdene får udkast til nytilskudsberettigede spillere. Ethvert hold, der foretager et supplerende valg, skal miste en tilsvarende rundevælg i det følgende års udkast.

Del:
Kommentarer