Neo Citran Side Effects

Neo Citran Side Effects

Neo Citran er en kombination af antihistamin og decongestant, der anvendes til behandling af næsetilslutning, nysen og løbende næser. Medikamentet virker ved at forhindre virkningerne af et kemikalie, der er produceret naturligt i kroppen, kaldet histamin, som er ansvarlig for symptomerne forbundet med forkølelsen. Som med de fleste kolde lægemidler er en række bivirkninger forbundet med at bruge lægemidlet.

Almindelige bivirkninger

Som nævnt er visse bivirkninger forbundet med brug af Neo Citran. Nogle af disse bivirkninger omfatter kløe, døsighed, tørhed i mund og øjne, rødmen i ansigtet, hovedpine, hallucinationer, åndenød, uregelmæssig hjerteslag og søvnbesvær. Mens disse betragtes som de mest almindelige bivirkninger forbundet med at bruge lægemidlet, påvirker de kun et lille antal brugere.

Alvorlige bivirkninger

Nogle alvorlige bivirkninger kan skyldes brug af denne medicin. Nogle af disse bivirkninger omfatter ryg- og benpine, blødende tandkød, sort afføring, blodig eller mørk urin, sløret syn, forhøjet blodtryk, brystsmerter, diarré, forvirring, svimmelhed, svimmelhed, feber, kuldegysninger, svimmelhed, tæthed i brystet, pludselig sved, usædvanlig blødning eller blå mærker, pludselig vægtforøgelse, opkastning og gulning af huden.

Vigtige sikkerhedsoplysninger

Neo Citran har været kendt for at forårsage døsighed og svimmelhed hos nogle brugere. Som følge heraf anbefales det, at brugerne ikke bruger nogen form for maskiner (herunder biler), mens de bruger denne medicin. Fortæl det til din læge, hvis du tidligere har haft nogen form for allergisk reaktion på en antihistamin. Hvis du er gravid, vil lejlighedsvis brug af Neo Citran ikke forårsage skade på det ufødte barn.

Anvendelse

Brug altid Neo Citran i direkte forbindelse med din læge ordrer og aldrig overskride doseringsinstruktionerne på etiketten. Hvis du opdager, at denne medicin forstyrrer din mave, anbefales det at tage din næste dosis med et måltid. Sluk altid pillen hele og aldrig knuse, bryde op eller tyg medicinen inden indtagelse. Hvis du finder kapslen for stor til at sluge alene, kan du lægge den i en fødevare (dvs. jordnøddesmør) for at gøre det lettere at sluge.

Advarsel

Hvis du oplever nogen af ​​de ovennævnte bivirkninger, skal du straks kontakte din læge for en justeret behandlingsmetode.

Hvis der er mistanke om en overdosis af Neo Citran, skal du kontakte dit lokale giftcenter og gĂĄ direkte til beredskabsrummet.

Neo Citran er kun beregnet til behandling af kolde symptomer og bør aldrig anvendes rekreativt af nogen grund.

Del:
Kommentarer