Negative virkninger af sort og mild cigarer

Negative virkninger af sort og mild cigarer

Black & Milds er lange, tynde cigarer, der mere ligner cigaretter end traditionelle cigarer. Lavet i Pennsylvania produceres sort og mild cigarer med pipetobak og kommer i en række smagsoplevelser. Som enhver cigar eller tobaksvare udgør Black & Milds en alvorlig sundhedsrisiko. Faktisk rapporterer BACCHUS Network, at Black & Milds indeholder mere nikotin end cigaretter.

Kræftrisiko

En person, der ryger sort og mild cigarer, øger risikoen for at udvikle kræft, uanset om han inhalerer ikke. Ifølge det amerikanske kræftsamfund er cigarrøgere af ethvert mærke, der ikke indånder, fire til 10 gange mere tilbøjelige til at dø af kræft i munden, spiserøret og strubehovedet end ikke-rygere. De, der indånder, er syv gange mere tilbøjelige til at dø af oral kræft og 39 gange større sandsynlighed for at dø af larynxkræft.

Addiction

Den nikotin, der findes i sort og mild cigarer, kan få rygere til at blive afhængige. American Heart Association forklarer, at nikotin ændrer hjernen til det punkt, hvor den har brug for kemikaliet mere og mere. Når nikotinen ikke er til stede, går kroppen igennem ubehagelige udtag. Nogle cigarrøgere tror måske, at fordi de ikke indånder, tager de ikke nikotin og kan ikke blive afhængige. Men selv når det ikke indåndes, absorberes nikotinen i cigarer stadig gennem munden.

Secondhand Røg

Sorte og milde cigarer udgør betydelige sundhedsrisici for alle i samme rum eller i nærheden af ​​rygeren. Kulmonoxid, arsen, nikotin og ammoniak er blot nogle af de skadelige kemikalier, der findes i cigarrøg, ifølge American Cancer Society. Brugs cigarrøg er mere potent end brugte røg fra cigaretter. Cigarer brænder længere og bruger mere tobak. Secondhand røg er særlig farlig for spædbørn og børn og kan øge risikoen for kræft og hjertesygdomme.

Hjerte og lungesygdom

Cigarrerygning kan føre til andre sundhedsmæssige problemer ved siden af ​​kræft. WebMD rapporterer, at cigarrøgere er dobbelt så tilbøjelige til at udvikle lungesygdomme som kronisk bronkitis eller emfysem. Cigarrøgere med eksisterende astma kan forværre og forværre tilstanden. Toksinerne i cigarer er også dårlige for hjertet. Det amerikanske kræftsamfund konstaterer, at cigarrøgere er dobbelt så tilbøjelige til at dø af et hjerteanfald som ikke-rygere.

Mental sundhed

Rygning Black & Milds kan føre til cancere i munden samt andre mundhygiejneproblemer. Rush University Medical Center rapporterer, at cigarr rygning kan forårsage tandtab og tab af kæbenbenet. Cigarer har også været forbundet med tyggegummi sygdom, en tilstand, hvor tandkødene kan falde tilbage fra tænderne. Andre negative virkninger af cigar rygning til munden omfatter farvede og gule tænder og dårlig ånde.

Del:
Kommentarer