NCAA Football Rules Om Home & Away Jerseys

NCAA Football Rules Om Home & Away Jerseys

NCAA har mange regler for spiller trøjer. For eksempel skal alle jersey tal være tal mellem en og 99 og have en trøje med nul da det første nummer er ulovligt. NCAA har også anbefalet tal til bestemte positioner. For eksempel foreslår det, at quarterback trøjer bliver nummereret til en til 49, højre og venstre vagter mellem 60 og 69 og højre og venstre tackler fra 70 til 79. NCAA fodboldreglerne om hjemme og ude trøjer er lige så specifikke som deres nummereringsregler.

Besøg Team Jerseys

NCAA regler siger, at besøgende hold skal have hvide trøjer. Farven på tallene for gæstelagets trøjer må være anderledes end hjemmeholdets. Besøgende hold må kun bære farvede trøjer til bortspil, hvis begge hold er enige skriftligt om at have farvede trøjer til det pågældende spil. Hjemmelagets respektive konference skal også officielt bekræfte, at besøgsholdets jerseyfarver står i kontrast til hjemmeholdets jerseyfarver.

Home Team Jerseys

Hjemmestehold bærer farvede trøjer i kontrastfarver til besøgsholds trøjer. Hvis farven på hjemmejerseyen er hvid i designet, er den begrænset til tal, antal konturer, insignier, kollegium navn, ærmer striber, krave kant og side søm. Ærme striber og krave grænser må ikke overstige en tomme bred og sidesømmen må ikke overstige fire inches bred. Hjemmestamme kan bære hvide trøjer, hvis konferencen bekræfter farverne i kontrast med besøgsholdets trøjer og begge hold er enige om det skriftligt før spillet.

sanktioner

Hvis et hold overtræder NCAA jersey reglerne, er deres hold strafferet. Hvis en spiller eller spillere ikke er i overensstemmelse med NCAA's fodboldregler om hjemme og ude trøjer på tidspunktet for kickoff i første eller anden halvdel, kalder tjenestemændene en usportslig adfærdsstraff. Tjenestemænd administrerer denne 15-yard straff som en dødbold fejl. Derudover skal alle trøjer være fuld længde og gemt i spillerens bukser. Denne regel overtrædelse fører også til en 15-yards straf for det overtrædende hold.

Del:
Kommentarer