NBA-regler om skadede spillere

NBA-regler om skadede spillere

National Basketball Association (NBA) er vært for en grusomme 82-spilssæson for alle sine hold. Alle hold vil håndtere skader fra sine spillere i løbet af denne lange sæson. Knæ, ankel og rygskader forårsager, at spillerne skal sidde et spil eller to, eller mange flere for mere alvorlige skader. NBA giver strenge regler til holdene om, hvordan man skal håndtere skadede spillere.

Aktiv liste

NBA-holdene skal holde 12 aktive spillere på deres roster i den normale sæson. Hold kan bære 11 spillere på den aktive roster, men ikke mere end to sammenhængende uger. Når en spiller lider en skade og ikke kan spille, placerer holdet ham på den skadede liste, så en anden spiller kan tage plads på den aktive liste. Hold skal have mindst otte spillere klædt og klar til at spille i en regular-season spil.

Inaktiv liste

NBA hold kan bære højst tre spillere på sin inaktive liste. Spillere i fortiden måtte sidde mindst fem kampe, når de blev sat på den inaktive liste på grund af skade. I dag kan en såret spiller sidde for et enkelt spil og derefter være berettiget til at spille det næste spil.

Kjole

En skadet spiller skal bære gade tøj både under pregame opvarmning og selve spillet, hvis holdet har lagt på den inaktive liste. Holdet kan ringe til en anden spiller for at erstatte den skadede spiller for det pågældende spil og efterfølgende spil, hvis det er nødvendigt.

Løn

Et NBA-hold indeholder stadig en skadet spillerens løn i sin samlede holdsløn under lønlovens regler. Undtagelsen ville være, hvis spilleren måtte gå på pension på grund af medicinske grunde som følge af skaden.

Del:
Kommentarer