NBA regler og forskrifter

NBA regler og forskrifter

National Basketball Association (NBA) regler og forskrifter har mange ligheder med basketballreglerne observeret på andre niveauer bortset fra nogle specifikke forskelle. Grundlæggende regler, som hvad der udgør en fejl, rejser og palmerer basketballen, er tæt eller præcis det samme som andre sportsgrene i sporten. Men en regulering NBA domstol varierer fra den type domstol, der anvendes på andre niveauer af spillet. Timing af et NBA-spil, timeout-situationen, 24-sekunders skudklokke og andre aspekter af NBA, adskiller sig alt fra hvordan spillet spilles på college, gymnasiet og det olympiske niveau.

Regulering NBA domstol

Længden af ​​en regulering NBA domstol er 94 fod og retten er 50 meter bred. Afstanden på trepunktet skud er nøgleforskellen i NBA, der sætter ligaen bortset fra andre niveauer af basketball. NBA-linjen til tre pointers er 23 meter 9 inches. Frigjørlinien er den samme afstand fra kurven som andre steder - 15 fod - men frie kørebanen er 16 meter bred.

Længde af spil

Et NBA-spil bestĂĄr af fire kvartaler, der hver 12 minutter er lange. Der er en pause pĂĄ 15 minutter mellem kampens to halvdele. Overtid i NBA varer i fem minutter. Spillet uret pĂĄ en NBA-konkurrence skal kunne vise tiendedele af et sekund, nĂĄr kvartalet gĂĄr ind i sidste minut.

Fireogtyve-sekunders skudur

Det offensive hold har 24 sekunder at tage et skud i et NBA-spil med et ur bag hvert bagbord, der viser tiden. Denne NBA regel giver mulighed for højere scoring konkurrencer. Det 24-sekunders ur starter op, når et hold vinder, hvad der betragtes som en ny besiddelse af basketballen. Hvis et hold ikke skyder bolden mod kurven i den tildelte tid, får modstanderen bolden. Basketball er nødt til at forlade en offensiv spilleres hænder før den 24-sekunders skudklokke udløber, og at skuddet skal ramme kanten af ​​kurven eller det defensive hold bliver tildelt besiddelse. Når forsvaret banker bolden uden for grænserne, stopper skudklokken, og hvad tid der er tilbage på, er det, hvad lovovertrædelsen skal arbejde med, når det går ind i bolden.

timeout

NBA's regler og regler giver mulighed for to 20-sekunders timeouter hver halvdel. Bolden skal være dømt, eller holdet, der ringer timeout, skal have bolden for dommeren for at ringe til en 20-sekunders timeout. Begge hold får i alt seks 60 sekunders timeouter for længden af ​​reguleringsspil. Men holdene har lov til at bruge kun tre timeouts i fjerde kvartal af et NBA-spil og kan ikke bruge mere end to i de sidste to minutter med reguleringsspil. Der er tre timeouts tildelt under overarbejde, men kun to kan kaldes inden for de sidste to minutter.

Kæmper og flagrende fejl

Hvis en afbrydelse bryder ud på retten under et NBA-spil, er reglerne, der dækker situationen, klare. Enhver spiller, der forlader området af bænken for at deltage i kampene, suspenderes til næste kamp og bøder så meget som $ 35.000. Der er to typer af flagrant fejl i henhold til NBA regler. Et flagrende foul 1 er begået, når en spiller gør unødvendig kontakt med en modstander. Et flagrende foul 2 er mere alvorligt og opstår, når kontakten er overdreven og usportslig. Denne type foul warrants øjeblikkelig udstødning, en mulig suspension og en bøde på ikke mere end $ 35.000.

Del:
Kommentarer