Naturlige måder at skrumpe fibre på

Naturlige måder at skrumpe fibre på

Uterine fibroids er knude af bindevæv og betragtes som en godartet tumor. Det anslås, at 50 procent af de kaukasiske kvinder og 72 procent af afroamerikanske kvinder vil udvikle livmoderfibre en gang i deres liv. Fibroider kan vokse i eller uden for livmoderen og er klassificeret efter deres placering. Mens årsagen til fibromer kan skyldes flere faktorer og er den første årsag til hysterektomi, er der ikke-invasive og naturlige måder at krympe livmoderfibroiderne.

typer

Der er fire typer af livmoderfibre. Subserosale fibroids vokser på ydersiden af ​​livmoderen. Intramurale fibroider dannes i livmoderen. Submukosale fibroider udvikles under formen af ​​livmoderen. Pedunculated fibroids har en stilk og kan vokse enten indenfor eller uden for livmoderen.

Årsager

Medicinske fagfolk har oplevet en forbindelse mellem fibroider og øgede østrogenniveauer, enten fra p-piller eller graviditet. Fibroider har tendens til at krympe hos menopausale kvinder på grund af faldet i østrogen niveauer. Det menes også, at der er en yderligere sammenhæng mellem fibroids og stress samt fedme.

Symptomer og diagnose

Symptomer på livmoderfibre varierer afhængigt af deres placering. Almindelige symptomer er mavesmerter, overdreven blødning og urintryk. Hvis asymptomatiske, som de fleste kvinder er, kan en læge først føle en knude på livmoderen under en rutinemæssig bækkeneksamen. Lægen vil derefter søge bekræftelse ved hjælp af ultralyd, CT-scanning, vaginal ultralyd eller ved brug af et lille teleskop.

Forbedre leverfunktionen

Fordi østrogen menes at være en medvirkende faktor til fibroidudvikling, er god leverfunktion et must. Hvis leveren ikke fungerer korrekt, kan den ikke behandle overskydende østrogen, som derefter cirkulerer i blodsystemet. Spis salater med citronsaft, mælkebøtte greens, endiv, artiskokker og radicchio. B-komplekse vitaminer er også afgørende for leverfunktion.

Kost

Kost er vigtig for at skrumpe livmoderfibre. Undgå fødevarer som oksekød, kylling og svin, der er blevet injiceret med hormoner. Miste vægt er stærkt anbefales. Fedtceller lag østrogen, derfor slippe af med fedt rider kroppen af ​​overskydende østrogen.

Stress

Stress bidrager til mange lidelser. Når en person føler sig stress, frigiver binyrerne stresshormonet kortisol. Cortisol har vist sig at forøge fedtvæv og celler, især omkring kroppens bagagerum. For at reducere stress, prøv afslapningsteknikker som mægling eller øvelser som yoga. Rådgivning er også en levedygtig ressource til stressreduktion.

Urter

Der er mange urter til rådighed til at hjælpe med at skrumpe livmoderfibre. Mælkebedsrod, mælkedistel, burdock, gurkemeje, krampebark, moderblade blade, wild yam rhizome, stikkende askebark, kløverblad, mulleinblade og ingefær rhizom er de urter, der anbefales til ikke kun at hjælpe leverfunktion, men også til krympende fibroider. Hvis det er muligt, søg råd fra en licenseret plantelæge.

At krympe en livmoderfibroid vil tage tid. I det mindste vil disse retsmidler forhindre det i at vokse yderligere. Som altid, hvis symptomer vises eller blive værre, søg straks læge råd fra en læge.

Del:
Kommentarer