Naturlige måder at skabe negative ioner på

Naturlige måder at skabe negative ioner på

Negative ioner er usmagelige og lugtfrie molekyler fundet i luften. De vides at øge iltstrømmen til hjernen og som følge heraf lette opmærksomheden, mindske døsighed og stimulere mental energi. Negative ioner er også kendt for at beskytte mod bakterier og mindske halsirritation såvel som nysen og hoste.

Fakta

De fleste partikler, der findes i luften, er positive ioner eller har en positiv ladning. Negative ioner er partikler, der er negativt ladede. Negative ioner er trukket til positive ioner som følge af magnetisk attraktion. Ifølge peakpureair, når negative ioner er i høj nok koncentration, fastgør de sig til flydende luftpartikler. Dette får de flydende partikler til at blive tung og falde ud af luften.

Introduktion

Positive ioner frigives i atmosfæren af ​​klimaanlæg, fjernsyn, computere og andre elektroniske enheder. Disse ioner er ansvarlige for en række symptomer, herunder hovedpine, træthed, kvalme og svimmelhed. Disse symptomer stammer fra det faktum, at elektroniske enheder nedbryder luften af ​​negative ioner. Ifølge "The Owner Manual for the Brain: Everyday Applications from Mind Brain Research" af Pierce J. Howard forekommer negative ioner naturligt som følge af luftmolekyler, der adskiller sig fra sollys og stråling samt fra bevægelse af luft eller vand.

Steder af Negative Ioner

Høj koncentration af negative ioner kan findes i en række naturlige miljøer. Disse omfatter skove, bjerge, vandfald og strande. I naturen er negative ioner genereret af lynnedslag, sollys, havbølger og faldende vand. Ifølge peakpureair er Niagara Falls en af ​​de højeste naturlige producenter af negative ioner i verden.

Salt som terapi

Udover at rejse til steder med høj koncentration af negative ioner, kan et negativt ion-rige miljø også oprettes i ens hjem. Naturlig saltterapi (især Himalayan-saltterapi) anbefales stærkt. Himalayasalt indeholder op til 84 mineraler og sporstoffer, og ifølge springmountainnaturals bør den bruges af personer med kroniske kongestive problemer for at øge mængden af ​​negative ioner i atmosfæren. Saltet kommer i form af saltlys og saltholdere og har alle fordelene ved mekaniske ionisatorer.

Indendørs vandfald

Indendørs vandfald er en anden naturlig måde at øge negative ioner i luften. Vandfald forårsager forstyrrelse af vandmolekyler. Denne forstyrrelse medfører forskydning og afbrydelse af elektroner. De ekstra elektroner søger iltmolekyler, hvilket giver molekylet en ekstra elektron og dermed en negativ ladning. Ifølge discountfountains er indendørs springvand en fantastisk måde at opnå et gavnligt resultat svarende til luften omkring et vandfald.

Del:
Kommentarer