Naturlige måder at dræbe pinworms på

Naturlige måder at dræbe pinworms på

Pinworms er intestinale parasitter, der angriber tarmene hos mennesker. De er hvide og lidt gennemskinnelige og er generelt ikke længere end en hæfteklammer. Pinworms forårsager intens kløe rundt og inde i anus, men de udgør ikke nogen alvorlige sundhedsrisici. Det er vigtigt at behandle en pinworm angreb grundigt for at slippe af med dem og forhindre geninfektion.

Naturlige Remedier til Pinworms

Receptpligtig medicin er normalt givet til at udvise pinworms. Men hvis du hellere vil gå på den naturlige rute, så prøv at tilføje ekstra hvidløg til din kost. Kevin Pederson for hjemmemedicin for dig siger, at hvidløg er effektiv til at dræbe pinworms. Spis et par krybder på daglig basis. Du kan også blande mindre end halvdelen af ​​en knivløg hvidløg med vaseline og sprede den resulterende pasta omkring din anal region. Pastaen vil dræbe enhver pinworms og æg, der er til stede, og lindre kløe.

Ifølge Fat Free Kitchen er pulveriserede fenegreekfrø, tomater, tranebær, papaya, bitter melonfrø og græskarfrø alle effektive til at dræbe og forhindre pinworms og andre intestinale parasitter.

Indad Bliss foreslår også sort valnød, ormord, skinnende te, hagenia, kaljoni og mandlige bregner som naturlige midler til parasitære orme som pinworms.

Udover at behandle dig selv eller inficerede husstandsmedlemmer for pinworms, skal du rense deres hjemmiljø. Gennemfør et dagligt regime for at vaske tøj og sengetøj, rengøring toilet sæder og badekar efter hver brug, og støvsugning tæpper og mopping gulve mindst en gang om dagen.

Tips

Hvis du har pinworms, er det vigtigt at behandle angrebet, indtil det rydder op. Ud over at være flittig med at fjerne pinworms fra dit hjem, vask dine hænder ofte og undgå at røre din anal region for at undgå muligheden for at sprede pinworms og pinworm æg til andre dele af din krop, husstand overflader eller familiemedlemmer. Ofte skiftes og vaskes undertøj, pyjamas, håndklæder og sengetøj for at fjerne eventuelle dvale pinworms eller æg og reducere chancen for at sprede infektionen.

Del:
Kommentarer