Naturlige helbredelser for væske i lungen

Naturlige helbredelser for væske i lungen

Væske i lungerne, også kendt som lungeødem eller lungevand, er en sygdom, der bør behandles af en læge, hvis den ikke kan behandles hjemme. I nogle tilfælde kan dampinhalation kombineret med matchstick-afhjælpe sammen med at drikke rigeligt med vand og tage vitaminer som vitamin C og B12, helbrede væske i lungerne, især hvis det er i sygdommens begyndelsesfase, når du kan lider med en rattlende hoste og har svært ved at trække vejret.

DampindĂĄnding

Fyld køkkenet eller badevasken med varmt vand og læg to kamille- eller pebermynteposer i vandet. Hvis din vandvarmer ikke tillader meget varmt vand, skal du fylde vasken halvvejs med varmt vand fra hanen og derefter fylde resten af ​​vasken med kogende vand opvarmet i en gryde eller kedel på komfuret. Anbring et badehåndklæde over hovedet og brug dine hænder til at forsegle hjørnerne, hvor håndklædet møder kanterne af vasken. Læn dig over og indånd dampen i dybe vejrtrækninger, da det stiger fra varmt vand. Fortsæt indånding af dampen, indtil vandet er afkølet helt. Gentag hver tredje til fire timer efter ønske, indtil væske og symptomer er faldet.

Matchstick Remedy

Matchstick remedy er en måde for kroppen at få svovl, hvilket forbedrer åndedrætsinfektioner og symptomer på kvalme. Sæt to tændte kampe i et glas vand, så flammen slukker rigtigt, da de rammer vandet. Hæld vandet og tændstikkerne i en beholder og forsegle. Ryst beholderen godt i 30 sekunder. Drik en spiseskefuld af væsken, og gentag tre gange om dagen, indtil din hoste og væske i lungerne er faldet.

Hvornår skal du se en læge

Hvis du har en høj feber, har svært ved at trække vejret og indtager ilt, kan ikke sove om natten, hoster op grønt eller blodigt slim eller du oplever hævelse i din krop eller et udslæt, skal du straks kontakte din læge. Disse symptomer, i forbindelse med væske i lungerne, er et tegn på, at infektionen er blevet alvorlig. Hvis du ikke kan lave en læge aftale den dag, skal du så hurtigt som muligt komme til akutten. Din læge vil højst sandsynligt give dig et antibiotikum som Zithromax, som du bør tage, indtil dosen er helt færdig, selvom du føler dig bedre før det.

Del:
Kommentarer