Naturlige helbredelser for ætsende spiserør

Naturlige helbredelser for ætsende spiserør

Ætsende esophagitis kan forekomme, når en syreflux betingelse efterlades ubehandlet i for længe. Myresyrer gentages gentagne gange i den nedre spiserør og forårsager betændelse. Læger vil normalt ordinere et syrehæmmende lægemiddel som Nexium ™ eller Prevacid ™. Disse lægemidler kan have bivirkninger som hovedpine, forstoppelse og andre. Du kan måske først prøve en mere naturlig tilgang.

Kost og livsstilsændringer

Der er nogle mindre ændringer, du kan gøre i din livsstil og spisevaner for at hjælpe med at stoppe og muligvis vende om skader på din spiserør. Hvis du er overvægtig, vil du gerne tabe mindst et par pund. Tryk fra fedtvæv, der omgiver din mave, kan være en bidragende faktor i sur reflux. God kropsholdning og styrkelse af abdominale muskler kan også hjælpe. Chokolade, alkohol og sodavand kan slappe af muskelringen rundt om esophageal åbningen, så mavesyre kan komme i kontakt med spiserøret. Brug disse i moderation eller undgå dem. Hvis du har allergier over for fødevarer som mælk eller hvede, bør du undgå disse udløsende fødevarer. Stress er en almindelig årsag til overskydende mavesyre, så start et træningsprogram som yoga eller gå for at hjælpe dig med at lindre stresset i dit liv.

Sippery Elm

Dette er blevet brugt i århundreder for at hjælpe med at lindre eksterne sår og hudsår såvel som interne maveproblemer. Slippery Elm bark indeholder mucilage, som bliver en slick belægning til spiserøret og maven for at beskytte dem mod virkningerne af syre. Du kan tage glat elm som te eller i kapselform. Det kommer også i en tinktur, men det indeholder alkohol og kan ikke være den bedste form for sure mennesker.

ingefær

Ginger er et rhizoom, der har mange anvendelser, herunder som et krydderi til mad. Det har evnen til at absorbere mavesyre, og det virker også som en anti-inflammatorisk. Du kan tage ingefær i din mad som en te, eller du kan simpelthen tygge et stykke rod (ikke mere end en kvart ounce), når det er nødvendigt for mavesmerter eller syre smerter.

Licorice Root

Historisk set er lakridsrot blevet brugt til mavesår. Det indeholder en forbindelse kaldet glycyrrhizin og har beroligende og helbredende egenskaber. Du kan finde lakridsrødtilskud på din lokale fødevarebutik som pulver, kapsler eller i flydende form. Gravide kvinder bør ikke tage lakridsrod, fordi det kan forårsage tidligt arbejde.

Aloe Vera Juice

Aloe planten er kendt for sin evne til at helbrede udskæringer og forbrændinger på huden. Du kan også drikke saften til at helbrede og berolige din mave og spiserør. Du vil gerne bruge et mere klart produkt, hvis du drikker det for maveproblemer. Indholdet af den plante, der producerer den gule farvetone, kan fremkalde diarré. Aloe Vera juice er sikkert at drikke hver dag, og bruges til en række lidelser såvel som at reducere mavesyre.

Del:
Kommentarer