Nakke strækker sig for at fjerne knuder

Nakke strækker sig for at fjerne knuder

Uanset om du sov forkert på din pude, lægge for mange stressfyldte timer på dit skrivebord eller overdimensionerer det på gymnastiksalen, kan knude i nakken forårsage ubehag og smerte. Når musklerne i din nakke er indsnævret, slipper de let af, og det bliver stadig vanskeligere for dine nakke muskler at bevæge sig ordentligt. Mens symptomerne kan variere i sværhedsgrad, såfremt der ikke er en mere alvorlig tilstand eller skade, kan strækøvelser bidrage til at forbedre din fleksibilitet og bevægelsesområde. Spørg din læge, fysioterapeut eller professionel træner til vejledning, inden du foretager nakkeforløb.

Neck-Retraction øvelse

Nakke-tilbagetrækningsøvelsen er særlig nyttig til at fjerne en crick eller knude i nakken, ifølge Dr. Gert Bronfort, hovedforfatter af en undersøgelse, der blev rapporteret i Wall Street Journal. Fra en stående eller siddende stilling, bøj ​​og forøg dine nakke muskler ved langsomt at sænke din hage nedad mod brystet. Hold pause i nogle sekunder, og hæv derefter gradvist dit hoved til en opretstående position. For at holde dine nakke muskler afslappet, udfør bevægelsen langsomt og fortsæt med at trække vejret jævnt. Gentag øvelsen fem gange.

Lateral Neck Flexion

Lateral nakkefleksionsstrækninger hjælper med at fjerne musklerne ved at slappe af musklerne på siden af ​​din nakke. Fra en stående stilling, med dine skuldre nede og afslappet, sænk dit højre øre mod din højre skulder så vidt du komfortabelt kan. Hold pause i et par sekunder, og vend derefter gradvist dit hoved til en opretstående position. Gentag bevægelsen, sænk dit venstre øre til venstre skulder. Udfør bevægelserne langsomt for at undgå roterende eller overstrækninger af dine nakke muskler.

Halsrotationer

For at reducere stivhed og øge fleksibilitet og bevægelsesområde, kan du indarbejde nakkrotationer i din træningsrutine. Facing frem og holder dine skuldre afslappet, langsomt dreje dit hoved mod din venstre skulder. Hold positionen i et par sekunder, og gentag bevægelsen, der roterer dit hoved til højre. For at tilføje en rotation til nakkeudtrækningen, hæv din hage fra brystet og fortsæt med at forlænge din nakke tilbage for at se op mod loftet, drej derefter langsomt hovedet til højre og derefter tilbage.

Overvejelser

Yoga arbejdsstillinger, som f.eks. Katten og båden, kan også hjælpe med at slappe af og udvide dine nakke muskler, selv om du bør søge professionel rådgivning, hvis du ikke er bekendt med yoga praksis. Hvis knobene i nakken ikke forbedrer eller dine symptomer forværres med stretching, bør du afbryde dine øvelser og kontakte din primærplejeleverandør. En professionel massage terapeut, kiropraktor eller motion fysiolog kan muligvis hjælpe med at fremskynde dit opsving og foreslå livsstilsændringer for at undgå yderligere skade på dine nakke muskler.

Del:
Kommentarer