Myprodol bivirkninger

Myprodol bivirkninger

Myprodol er et smertestillende middel, et anti-inflammatorisk og et antipyretikum stof, der anvendes til at lindre mild til moderat smerte på grund af en betændelse med eller uden feber. Det er en medicin, der indeholder ibuprofen, paracetamol (acetaminophen) og codeinphosphat. Denne kombination gør det til en effektiv behandling af postoperative procedurer. Myprodol tolereres normalt godt af de fleste individer; men der kan være bivirkninger med hver af ingredienserne indeholdt i Myprodol.

Fungere

Myprodol er en effektiv mild til moderat smertestillende til forhold som sportsskader og tandpleje. Medikamentet virker ved at blokere smerten pĂĄ tre receptionssteder i hjernen. Det fĂĄs i kapsler og suspensionsformer.

Bivirkninger

Myprodol er en kombination af tre lægemidler. Hver har sine egne bivirkninger og kontraindikationer. Bivirkningerne af Ibuprofin kan omfatte kvalme og dyspepsi. Der har også været rapporter om mavesår og mave-tarmblødning relateret til at tage Myprodol. Andre bivirkninger indbefatter akut reversibel nyresvigt, nyre- funktion problemer eller unormale leverfunktionstest og lave blodplader (små celler, der bistår med størkning af blodet)

Bivirkninger af kodeinphosphat

Kodein fosfat kan forårsage mundtørhed, kvalme, opkastning, forstoppelse, svedtendens og rødmen i ansigtet, forvirring, sløvhed, svimmelhed, rastløshed, humørsvingninger, vandladning vanskeligheder, en langsom puls (under 60 slag i minuttet) og en kraftig hjerteslag.

Bivirkninger af paracetamol

Bivirkninger af paracetamol betragtes som sjældne. Der kan dog måske være en følsomhedsreaktion, der kan forårsage hududslæt eller blodproblemer. Der kan også være hævelse af bugspytkirtlen, når paracetamol tages på lang sigt.

Allergisk reaktion

En allergisk reaktion på Myprodol er sjælden, men det kan forekomme hos nogle individer. Symptomer på en allergisk reaktion kan omfatte udslæt, nældefeber med kløe eller hævelse af ansigt, mund og tunge eller svælg. Derudover kan der måske være vejret, åndenød eller vejrtrækningsbesvær.

Forsigtighed

Diskuter din medicinske historie med din læge. Angiv eventuelle medicin, du måtte tage, herunder urteprodukter eller over-the-counter medicin. Ældre eller svækkede patienter bør tage nedsatte doser. Tag ikke Myprodol, hvis du er allergisk over for aspirin.

Del:
Kommentarer