Moxypen Bivirkninger

Moxypen Bivirkninger

Moxypen indeholder et antibiotikum kaldet amoxycillintrihydrat, der bruges til at behandle infektioner i kroppen. Godkendt til børn og voksne i alderen 10 og derover, er Moxypen generelt effektivt og giver minimal bivirkninger hos patienter.

Hvad er Moxypen?

Moxypen er et antibiotikum, der bruges til at behandle en række bakterielle infektioner. Det er en amoxycillin, et medlem af penicillin familien af ​​naturligt afledte antibiotika. Det er kun effektivt mod bakterieinfektioner og vil ikke virke mod virusinfektioner. Det kommer i piller og sirupformer.

Moxypen anvendelser

Moxypen anvendes til behandling af en række bakterielle infektioner, herunder, men ikke begrænset til: infektioner i bihulerne, øvre og nedre luftveje, urinveje, øre og svælg, lungebetændelse, bronkitis, meningitis, infektioner forårsaget af fødevarebårne patogener, og forskellige bløde vævsinfektioner.

Det bruges også til forskellige infektioner som bestemt af din læge.

Mindre bivirkninger associeret med Moxypen

Nogle mennesker oplever gærinfektioner efter eller under brug af Moxypen. Disse sekundære infektioner kan behandles med anti-fungal medicin som anvist af en læge.

Abdominale smerter, diarré, opkastning og lysfølsomhed kan forekomme. Disse er normalt ikke generende nok til at stoppe med at tage Moxypen.

I sjældne tilfælde har patienter rapporteret auditive og visuelle hallucinationer, mens de tager Moxypen. Hvis du skulle opleve disse, skal du kontakte din læge.

Større bivirkninger af Moxypen

Den farligste bivirkning af Moxypen er en risiko for anafylaktisk shock hos allergiske personer.

Hvis vejrtrækningen skal blive anbragt, eller anfald eller bevidsthedstab skal opstå under behandling med Moxypen, skal du straks søge hjælp. Dette er tegn på anafylaktisk shock, som er et alvorligt allergisk reaktion, der kan forårsage dødsfald, hvis det ikke behandles straks.

Andre alvorlige bivirkninger omfatter nedsat lever og nyre. Hvis dine øjne eller din hud bliver gul, eller din urin er mørk, skal du straks kontakte din læge. Dette er et tegn på, at din krop ikke behandler Moxypen korrekt, og det skal behandles i en rettidig herregård.

Kontraindikationer

Patienter, der er allergiske overfor penicillin eller cephalosporiner må ikke tage Moxypen på grund af en øget risiko for alvorlig allergisk reaktion eller anafylaksi.

Patienter, der behandles for mononukleose, har stor risiko for at udvikle hududslæt, mens de administreres Moxypen, så de skal overvåges nøje, mens de tages.

Som med alle antibiotika medicin er effektiviteten af ​​hormonal prævention reduceret. Når du tager Moxypen, skal du sørge for at bruge en sikkerhedskopieringsmetode, som f.eks. Kondomer for at forhindre utilsigtet graviditet.

Del:
Kommentarer