Monteringsvejledning til TapouT Mouthguard

Monteringsvejledning til TapouT Mouthguard

Når du spiller kontakt eller ekstrem sport, er det vigtigt at have den rette beskyttelse. Hvis du har en mundvagt, kan du forhindre alvorlig skade, herunder hjernerystelse og mund- og kæbekræft. For den bedste beskyttelse skal du være særlig opmærksom på, at mundafskærmningen passer korrekt. TapouT Mouthguards er lavet af et avanceret kompositmateriale, der giver dem mulighed for at blive støbt flere gange for at sikre en nøjagtig og sikker pasform, ifølge virksomheden.

Fyld madlavning med tre til fire tommer vand. Varm vandet til kogning.

Dip den lille ende af TapouT Mouthguard-remmen i kogende vand i et sekund. Tryk på stroppen gennem forsiden af ​​mundbeskyttelsen, indtil den klikker.

Kog mundbeskyttelsen til den rette tid ved at holde den ved hjælp af stroppen, mens den er i kogende vand. En TapouT Mouthguard for voksne skal koges i 55 sekunder, medmindre den skal bæres af en person, der er forsynet med beslag. I dette tilfælde koges det i 30 sekunder. Kog en ungdom Mouthguard i 35 sekunder; 30 sekunder, hvis personen bærer beslag.

Fjern TapouT Mouthguard fra kogende vand i slutningen af ​​den angivne tid. Anbring mundbeskyttelsen på håndklædet, så det kan suge overskydende varmt vand. Anbring mundbeskyttelsen i et glas koldt vand i et sekund.

Træk de indvendige vægge af TapouT Mouthguard, så du ikke bider ned på dem. Disse vægge er på indersiden af ​​mundvagtens hesteskoform. Sæt mundbeskyttelsen i munden og tryk den fast opad i øverste tænder, som skal være inde i mundvagtens kanaliserede vægge. Bide fast.

Fjern TapouT Mouthguard fra munden. Anbring mundbeskyttelse i koldt vand i et minut for at indstille formen.

Bestem om mundvagtet passer korrekt ved at sætte det tilbage i munden. En korrekt passende TapouT Mouthguard bør holde fast på de øverste tænder, når munden er åben. Taler skal være lidt let.

Del:
Kommentarer