Montagevejledning til en poolbord

Montagevejledning til en poolbord

Der er ingen bedre måde at nyde poolets spil end at have dit eget poolbord hjemme. Desværre er poolbordene vanskelige at bevæge sig og samle, fordi stykkerne er så store og tunge. Hvis du har råd til det, kan det være lettere at betale en professionel for at sætte dit poolbord sammen.

Valg af placering

At vælge den rigtige placering til dit poolbord er afgørende, fordi du ikke vil være i stand til nemt at flytte den, når den er samlet. For at sikre, at du får masser af plads til at skyde, skal du forlade 68 inches mellem kanten af ​​bordet og væggen. Brug maskeringsbånd til at markere din foreslåede placering på gulvet, så du kan dobbelte kontrol af vægafstanden, før du lægger bordet sammen.

Opbygning af kabinettet

Vip poolbordskabet over og læg det på gulvet i henhold til dine mærkning af maskeringsbånd. Forbind hvert ben til beslagene i hjørnerne af kabinettet. Sørg for, at boltene er fastgjort sikkert, før du forsøger at dreje kabinettet om. Bed nogen om at hjælpe dig med at skubbe kabinettet over, fordi det bliver ret tungt nu, hvor benene er fastgjort. Efter skift af kabinettet skal du prøve boltene på hvert ben for at sikre, at de ikke løsnede, da kabinettet blev placeret på gulvet.

Oprettelse af overfladen

Du skal også have hjælp til dette trin, fordi skiferpladerne er meget tunge og kan knække hvis de falder. De fleste poolborde består af tre skiferpaneler. Ved hjælp af et målebånd og en blyant divideres bordets overflade i tredjedele. Med hjælp fra din assistent skal du indstille midterpanelet efter dine markeringer. Dernæst skal du sætte hvert endepanel på plads og sørg for, at der ikke er noget mellemrum mellem hvert panel. Brug maskinens niveau til at kontrollere bordets overflade. Hvis det ikke er engang, læg et tyndt stykke træ under hvert ben på undersiden. Tjek bordet igen og tilføj flere træskiver, indtil overfladen er perfekt.

Installation af feltet

Brug en lille propan fakkel, smelter bivoks langs sømmen af ​​skiferpladerne. Dråb nogle bivoks i hver af skruehullerne, så der er ingen ujævne pletter, som kan blande sig med boldens bane. Lad voksen tørre, så skrabe eventuelt overskydende af med en kikskniv. Sæt filten ned, så lommens huller stemmer overens med placeringen af ​​lommerne på bordet. Stram skruerne, der fastgør skinnerne og følt på bordet. Tjek din bordets brugervejledning for at se, hvordan lommerne skal installeres. Nogle modeller kræver dig at hæfte dem på bunden af ​​bordet, mens andre har skruer, som sikrer lommerne.

Del:
Kommentarer