Modified Pitch Softball Rules

Modified Pitch Softball Rules

Modificeret pitch softball bruger en kombination af hurtige og slow-pitch regler. Dette gør spillet lidt mere udfordrende end det gennemsnitlige rekreative softball spil uden at kræve verdensklasse færdigheder fra spillerne. National Softball Association har udstedt regler for at dække modificerede pitch softball ligaer i hele landet.

Fielding et team

Hold kan kun spille 9 spillere i feltet i en modificeret pitch softball liga, men op til 11 spillere kan være i batting lineup, hvis de to valgfrie ekstra spillere (EP'er) bruges. Disse EP'er er valgfrie og vil bat i ordren, men ikke spille forsvar i feltet. Holdene kan også vælge at bruge en udpeget hitter (DH) til at bat i lineup i stedet for en af ​​fielders. En spiller, der er erstattet af en erstatning, får lov til at genindtaste spillet en gang, så længe han eller hun forbliver i samme position i batting-ordren.

Udstyr

Aluminium eller træfladder må anvendes, men de skal være på NSA's liste over godkendte flagermus. Ingen flagermus kan være længere end 34 inches eller veje mere end 38 ounces. Dommeren har ret til at fjerne enhver flagermus fra spil, hvis han fastslår, at den er revnet eller dunket for at være farlig. Flagermusen skal have et greb der er mellem 10 og 15 inches lang. Kanden skal have en handske, der er en solid farve, men ikke grå eller hvid. Der må ikke trækkes nogen distraherende hvide, grå eller optiske gule cirkler på handsken.

Feltstørrelse

For mænds og kvinders modificerede pitch-ligaer skal baserne placeres 60 meter fra hinanden. I mænds ligaer er forkanten af ​​pitching gummi placeret 46 meter væk fra bagkanten af ​​hjemmeplade. Denne afstand skal kun være 43 fod i kvinders modificerede pitch softball ligaer. For en mænds liga skal hegnet placeres mellem 225 og 250 meter væk fra hjemmeplade, målt langs de ujævne linjer. Hegnet afstand til en kvinders liga skal være mellem 200 og 225 fod.

Pitching Rules

Kanden skal starte med begge fødder på jorden op imod pitching gummi. Kanden skal bringe sin krop til et fuldstændigt stop i mindst et helt sekund, før du starter windup. Kande kan ikke rocke fremad eller bagud, før vindup starter, og kan ikke bruge en vindmølle bevægelse til at generere fart på banen. I modsætning til slow-pitch softball er der ingen grænse for stigningshastigheden eller kravet om, at bolden skal kastes i en bue til batteren.

Del:
Kommentarer