Min Horizon Elliptical vil ikke starte

Min Horizon Elliptical vil ikke starte

Horizon Fitness er en træningsudstyrsproducent med hovedsæde i Cottage Grove, Wisconsin. Din Horizon elliptiske giver dig mulighed for at programmere en række træningsprogrammer i bordcomputeren for alle dine fitnessbehov. Enheden fungerer dog kun korrekt, når den er aktiveret. Hvis din Horizon elliptiske ikke tænder, er der et par trin, du kan tage for at løse problemet alene.

Kontroller, at maskinen faktisk er slukket og ikke aktiveres. Sommetider slukker lysene på konsollen, selvom maskinen er aktiv. Tryk på tænd / sluk-knappen og lyt efter et bip.

Sørg for, at din elliptiske modtager strøm ved at inspicere dit hjem afbryder. Hvis den særlige bryder, der leverer strøm til din elliptiske, bliver vendt, så får din elliptiske ikke strøm og kan ikke aktiveres.

Tag stikket ud af din Horizon elliptiske. Undersøg strømledningen for at sikre, at det faktisk er den der fulgte med din elliptiske. Sørg for, at der ikke er kink eller knæk i ledningen, da disse kan afbryde strømmen. Hvis ledningen er beskadiget, skal du udskifte den.

Undersøg konsollen på din elliptiske. Find batterisporet og åbn det. Udskift batterierne for at se, om dette løser problemet. Gennemgå alle forbindelser på konsollen for at sikre dig, at de er korrekt indsat. Sæt alle løst tilsluttede ledninger i igen.

Stram boltene, der findes i din elliptiske. Disse bolte holder de forskellige stykker af din elliptiske sammen. For din egen sikkerhed aktiveres maskinen ikke, hvis disse er for løse.

Aktivér din elliptiske for at bekræfte fornyet drift.

Del:
Kommentarer