Min cykelpumpe vil ikke fungere

Min cykelpumpe vil ikke fungere

Uanset om du er en afslappet eller konkurrencedygtig cyklist - eller et sted i mellem - skal du eje en cykelpumpe. Gulvpumper er designet til at blive hjemme til brug før og efter kørsel. At holde det korrekte lufttryk i dit dæk til enhver tid øger ydeevnen og mindsker dine chancer for at blive flad. Du kan tage en bærbar pumpe med dig, bare hvis du løber ind i en nødsituation, mens du er ude på tur. Potentielle pumpeproblemer - og reparationerne - er generelt ens, uanset hvilken type pump du bruger.

Kig på dysen - den del, der lægger sig til rørets ventil - af din pumpe. Et fælles problem indebærer de to mest almindelige typer af ventiler, der findes på indvendige rør - Presta og Schrader ventiler. Som den sene cykelekspert Sheldon Brown noterer, er Presta-ventiler tynde, mens en Schrader-ventil er den samme som den type, der findes på et bildæk. Ikke alle pumper arbejder på begge ventiler.

Vip omskifteren placeret i nærheden af ​​dysen til din pumpe til den korrekte indstilling, Presta eller Schrader, hvis denne funktion er tilgængelig. Hvis det ikke er tilfældet, skal du muligvis skrue op med pumpens dyse ved hjælp af en modsaturs bevægelse. En gummi eller plastik kan komme ud af din pumpe. Siden med punktet skal vende ud for at fylde et Presta-rør. Siden uden punkt vender ud mod en Schrader-ventil. Hvis der ikke er nogen switch eller montering, er din pumpe sandsynligvis kompatibel med kun en type ventil.

Køb en Presta ventiladapter, hvis din pumpe kun er kompatibel med Schrader ventiler. Dette er en nøglefix for folk, der ikke kan komme ind i en Presta-ventil med en Schrader-only-pumpe. Adapteren skruer på enden af ​​en Presta ventil, der muliggør en forbindelse mellem ventilen og en Schrader-eksklusiv pumpe.

Fjern din pumpe fra rørets ventil, hvis du begynder at pumpe, men pumpens trykmåler bevæger sig ikke eller producerer nøjagtige aflæsninger. Nogle gange er forbindelsen mellem pumpe og rør defekt, hvilket resulterer i en funktionsmåler. Hvis dette ikke virker, har odds brug for en ny pumpe (hvis du ønsker en arbejdsmåler) eller, hvis din pumps producent sælger en separat, en ny måleenhed.

Kontroller slangen på din pumpe på gulvmodeller, hvis luftstrømmen er svag eller ikke-eksisterende. Kontroller, at slangen er forsvarligt monteret på bunden af ​​pumpen og pumpens dyse, og der er ingen revner eller lækager i slangen. Som med måleren har du muligvis brug for en ny slange - hvis den sælges separat - eller en ny pumpe.

Del:
Kommentarer