Micturition Vs. vandladning

Micturition Vs. vandladning

Miktur og urination er medicinske termer, der ofte bruges til at beskrive den samme proces for at eliminere affald fra kroppen. Der er dog flere forskelle mellem disse to udtryk. Mens man er vant til at beskrive en trang til at udføre en handling, bruges den anden teknisk til at beskrive selve handlingen.

Historie

Mens både micturition og vandladning kommer fra latinske rødder, kommer de ikke fra samme ord. Micturition stammer fra ordet "micturire". Urination kom fra middelalderen latin termen "urinare."

Betyder

"Micturire" betød "at ville urinere." Det betyder, at ordet "mikturition" oprindeligt beskriver ønsket om at urinere, i stedet for den direkte handling. "Urination" beskriver den faktiske urineringsproces.

Behandle

Urinering er den proces, en krop forpligter sig til at fjerne urin fra blæren til ydersiden af ​​kroppen. Der er flere ord, der kan findes i den medicinske verden for at nævne denne proces, som fiktion, fiktion, uresis og mikturering.

Anvendelse

Urination er et meget mere almindeligt ord, der bruges til at beskrive urinvirkningen. På grund af dens lighed med ordet "urin" kan det være lettere for dem, der ikke er i det medicinske område at huske. Mikturition findes i medicinske artikler, lærebøger og tidsskrifter, men bruges ikke så meget i populærkultur som magasiner, romaner og tv-shows.

Sundhedsproblemer

Der er flere sundhedsproblemer, der lider af aldrende mænd og kvinder, der bruger ordet micturition i deres navne. Disse omfatter Micturition syncope og micturition dribble. Du er mere tilbøjelig til at finde ordet urin, der bruges sammen med et andet ord for at beskrive en sygdom eller lidelse i stedet for ordet vandladning.

Del:
Kommentarer