Metoder til ekstraktion af nicotin fra cigaretter

Metoder til ekstraktion af nicotin fra cigaretter

Uddrag af nikotin fra cigaretter er muligt at gøre hjemme med et par husholdningsgenstande. Forskellige metoder vil resultere i forskellige slutstoffer; Den nemmeste hjemme-metode vil efterlade dig et gelélignende stof, der kan fortyndes med et par dråber vand for at gøre det lettere at arbejde med det. Nikotin er yderst farlig i sin rene form, så sørg for at bruge ekstra forsigtighed ved at bruge denne eller enhver metode.

Skær cigaretterne op med saks for at gøre tobakken lettere tilgængelig. Sæt stykkerne i glasburken og hæld kogende destilleret vand over det. Luk låget og lad stejl natten over (eller i det mindste et par timer).

Brug handsker, hæld indholdet af krukke gennem et kaffefilter i gryden for at adskille væske fra resterende tobak. Sæt filter omkring faste rester og klem for at ekstrahere al mulig væske.

Kog væske langsomt, indtil væsken fordampes. Du vil have en klæbrig sirup tilbage; mens dette stadig vil have nogle additiver i det fra cigaretten, er det tæt på ren nikotin.

Alternativt kan du ikke langsomt koge overhovedet, bare lad væsken fordampe alene. Dette vil resultere i renere nikotin.

Tips

Dette er en hjemme-simpel metode. For at opnå virkelig ren nikotin kan kemikalier og forskellige opløsningsmidler anvendes, såsom hydrochlorid eller citrat. Eksperimentering synes at være den bedste måde at afgøre, hvad der virker bedst for dig at opnå det ønskede resultat. Nogle, der har forsøgt kogeprocessen, angiver, at kogende vand er unødvendigt og i stedet foreslår at sætte de skårne cigaretter i tomme teposer og simpelthen trækker for at få nikotinen. Dette ville fjerne behovet for kaffefiltre.

Advarsler

Nikotin er et yderst farligt gift, som ikke må indtages i sin rene form, selv i den mindste mængde. Hold dit arbejdsområde godt ventileret, enten med et åbent vindue eller en ventilator på alle tidspunkter. Pas på ikke at indånde direkte.

Del:
Kommentarer